Domov / Biznis / Ferratum – záruka kvality vo svete pôžičiek

Ferratum – záruka kvality vo svete pôžičiek

Spoločnosť Ferratum poskytuje rýchle pôžičky po celom svete. Pôsobí vo viac než 20 krajinách sveta a má na konte tisíce a tisíce spokojných zákazníkov. Nie je žiadnym tajomstvom, že sa táto bleskovo rastúca spoločnosť stala lídrom na trhu. A to nielen na Slovensku.

Značka, ktorú si každý spojí s rýchlosťou

A nielen s tou. Tí ktorí sa už stali zákazníkmi spomínanej firmy zistili, že pôžička nemusí byť bolestivá. Aj napriek tomu, že je dnes finančný svet presýtený pôžičkárňami a bankami rôzneho typu a kvality, Ferratum si stále drží svoju pozíciu na vrchole. Stabilné miesto na trhu nie je dielom náhody, ale tvrdej driny zamestnancov, ktorí sa dennodenne starajú o vaše žiadosti a snažia sa ich čo najrýchlejšie vybaviť. Výhody, ktoré ponúka tento líder na trhu sú zjavné.

Vďaka úspešnosti spoločnosti má Ferratum od roku 2012 titul „banka“. Filozofia impéria sa však ani po tejto pocte nijak nezmenila. Stále tu môžu nájsť útočisko práve tí, ktorím iné banky ukázali chrbát. Aj naďalej je pomáhané ľuďom vo finančnej núdzi, ktorí potrebujú pocítiť stabilitu a profesionalitu, no aj ochotu pochopiť ich problém. Keď sa k týmto skutočnostiam pridá rýchlosť a jednoduchosť, vznikne dokonalá služba, ktorá vás sprevádza vždy vtedy, keď máte s peniazmi namále.

Revolučný spôsob podania žiadosti

Táto pôžičkáreň sa svojmu „remeslu“ venuje naozaj profesionálne a naplno. O tom svedčí aj fakt, že prvá SMS žiadosť o pôžičku bola vytvorená práve Ferratum bankou. Bolo to v roku 2005 a odvtedy množstvo iných bánk, či pôžičkární prevzali tento model žiadosti.

Praktické SMS pôžičky sa tak rýchlo osvedčili a nabrali na popularite. Inovácia, ktorú Ferratum banka dala finančnému svetu je veľmi praktická najmä pre ľudí, ktorí sú neustále v pohybe a nemajú čas sadnúť za počítač, alebo pre tých, ktorí nemajú internet.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*