Pin It
Domov / Biznis / Potrebujete kvalitný web ?

Potrebujete kvalitný web ?

 

Ponúkam tvorbu kompletných webových stránok, so všetkými službami čo k tomu patrí. Všetko zoženiete na jednom mieste. Potrebujete predávať vaše produkty cez internet? Využite náš produkt E-shop Profesional. Tvorba www stránok nie je pre mňa práca, ale moja záľuba. Venujem sa webom už niekoľko rokov. Zabezpečím pre Vás kompletné služby, kódovanie webu, grafický návrh, marketing + SEO, doménu a hosting – zahrnuté v cene balíka na prvý rok + ďalší rok za skvelú cenu. Projekt SL Studio je zameraný na kvalitu a rýchlosť riešenia. 

Tvorba www stránok na mieru

title-facebook

Mojim klientom ponúkam, unikátny a moderný dizajn budúceho webu. Samozrejmosťou je responsive design všetkých nových webov (Web bude vypadať rovnako dobre na každom zariadení). Tvorba www stránok patrí dnes medzi konkurenčné obory. Preto sa snažím ponúknuť klientom niečo naviac. Hlavne zabezpečiť všetko na jednom mieste. Vytvoriť web je jedna vec, tým však práca len začína. Postarať sa treba aj o reklamu, marketing a SEO optimalizáciu.

Tri balíky webových riešení:

Pripravil som 3 balíky kompletných služieb, snažím sa vyhovieť čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Spomínané 3 balíky služieb:

  • Web Profesional
  • E-shop Profesional
  • SEO + Marketing

 

Propagácia webu a marketing

Najdôležitejšou činnosťou po vytvorení webu, je jeho propagácia a reklama. Jednoducho povedané, zákazník sa nejak musí o vašich službách dozvedieť a na váš web odniekiaľ prísť. Medzi naše služby patrí copywriting, marketing a SEO. Vytvorím linkbuilding a navrhnem optimálnu PR kampaň. SEO optimalizácia je dlhodobý proces, oplatí sa však do investovať do reklamy časť zisku z predaja, prípadne vyhradiť mesačne nejakú čiastku na propagáciu svojho webu. Je to investícia, ktorá sa Vám hneď vráti.

Hlavným cieľom je marketingu a SEO optimalizácie je:

  • Zvýšenie návštevnosti (prilákam len tých zákazníkov, ktorí sa zaujímajú o moje služby).
  • Zlepšenie pozíc vo vyhľadávačoch (google, seznam, atď).
  • Zvýšenie predaja.

Verím, že tento článok trocha priblížil projekt SL Studio. Mojim cieľom je spokojnosť oboch strán pri spolupráci. Môj prístup je teda veľmi zodpovedný. V prípade záujmu o konzultáciu Vášho projektu ma neváhajte kontaktovať.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*