Pin It
Domov / Filmy / Game of thrones – hra o tróny – tretia séria je tu

Game of thrones – hra o tróny – tretia séria je tu

Konečne sme sa dočkali. Po deväť mesačnom čakaní je tu tretia séria veľmi úspešného fantasy seriálu game of thrones – hra o tróny. Premiéra sa koná o dva týždne. Televízia HBO Vám spríjemní čakanie na novú sériu a vypustila, už druhý trailer k tretej sérii. Prvá časť tretej série má premiéru 31.3.2013 o 21:00 na televíznej stanici HBO. Tešiť sa môžete na nové postavy. Trailer vypadá veľmi sľubne a čaká veľa prekvapení. Sám sa na novú sériu veľmi teším.

Hra o Tróny, je seriál natočený podľa úspěšnej knižnej sérii George R. R. Martina, je to epický príběh predovšetkým o zrade a šľachticoch, ktorý se odohráva na vymyslenom kontinente Západozemie, kde letá a zimy trvajú dlho a len chtíč po moci trvá večne. Fanúšikom nemusím o seriáli ďalej písať.

Tretia séria začína:

game-of-thrones-season-3-trailerNa začiatku tretej série, odrazili Lanisteri armádu Stannisa Baratheona a majú absolútnu kontrolu nad Kráľovým prístaviskom. Zatiaľ Robb Stark, Kráľ Severu, stále ovláda veľkú časť Juhu a zatiaľ neprehral ani jednu bitku. Ďaleko na severe Mance Rayder spojil divokých do najväčšej armády, ktorú Západozemie kedy videlo. Len Nočná hliadka stojí medzi ním a Siedmimi kráľovstvami. Nikto z bratov na stene, ale nevie, co se stalo s ich bratmi, ktorí odviedol ich lord veliteľ na Sever za Stenu.

Game of thrones – hra o tróny – prvý trailer 3. séria

Game of thrones – hra o tróny – druhý trailer 3. séria

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R4XSeW4B5Rg

Game of thrones – war preview

Zdroj: http://www.edna.cz/game-of-thrones/

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*