Domov / Internet / Facebook reklama – podvod storočia

Facebook reklama – podvod storočia

Ako rýchlo prišiel, možno aj odíde. Mnohými ospevovaný a mnohými zatracovaný. Sociálna sieť Facebook a reklama. Nasledujúce video Vám odkryje praktiky, aké robí Facebook s splatenou reklamou. Môžeme konštatovať, že peniaze investované do reklamy na Facebooku, sú rovnako účinné, ako keby ste ich vyhodili von oknom.

Vo videu sa dozviete, že pri zaplatení reklamy na získanie likov, získate like od fake profilov na facebooku, ktorý likujú tisíce ďalších stránok, aj s tou vašou. Väčšina lajkov za ktoré si zaplatíte, pochádza z klikacích fariem. Sú to firmy, ktoré platia zamestnancom za klikanie na facebook reklamy. Majú teda takýto fanúšikovia pre Vás nejaký význam?

Podvod na Facebooku s fanúšikmi

Liky pochádzajú z krajín ako Egypt, Bangladéš, India. Najvtipnejšie na videu je fan stránka virtuálnej mačky, ktorá má v popise uvedené, že ju nemajú likovať a že je to len vymyslená stránka. Chlapík za reklamu zaplatil 25 dolárov a zázrak bol na svete. Stránka mala zrazu viac ako 200 like.

Facebook sa stal v poslednej dobe veľmi obľúbeným a lacným marketingovým nástrojom. Mali by sme však byť obozretný a zistiť, či peniaze radšej investovať inak, ako do falošných likov. Pozor si dajte najmä pri cielení vašich príspevkov a fanúšikov.

Už vieme skadial mal Mark Zuckerberg peniaze na WhatsApp :)

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*