Pin It
Domov / Motivácia / Peniaze sú výsledkom programu vo vašom mozgu

Peniaze sú výsledkom programu vo vašom mozgu

Aký je váš vzťah k peniazom? Počuli ste v detstve vety typu: Bez práce nie sú koláče, Chudoba cti netratí, Radšej vrabec v hrsti ako holub na streche, Peniaze budú my nebudeme? Máte pocit, že Váš život je pod nadvládou osudu, alebo karmy? Dávate svoju moc do rúk niečomu „tam vonku“? Máte pocit, že nemôžete ovplyvniť, čo se vám deje? Že je všetko dané?

Nie, nie je to tak! Každý z nás je tvorcom celej svojej reality!

Všetko čo sa nám deje, si vytvárame my sami na základe našich programov v mozgu – svojich myšlienok. Určitými spôsobmi je možné programy transformovať – tak aby sme mali život taký, ako ho chceme mať a nie taký, aký sme dostali od generácie ľudí pred nami (zvyčajne nám predali, že život je boj, musíš tvrdo pracovať, peňazí je stále málo, musíme šetriť na horšie časy a pod.)

Pomocou určitých postupov a techník je možne svoje programy, ktoré nechcete prenastaviť – transformovať na tie ktoré chcete. Ako?  Pomôže Vám program Neurorestart. Urobte si TEST: Podporujú peniaze vašu peňažnú slobodu?

ff
 

Urobte REŠTART svojich programov na peniaze

Prihláste sa nezáväzne na Webinár 29.1.2015 a urobte prvý krok pre zmenu vášho vzťahu s peniazmi. Tu sú nejaké štatistiky z predchádzajúcich dvoch kampaní v roku 2014. 7500 ľudí išlo do akcie v prvej a druhej vlne online tréningu Neurorestart Peniaze 21 dní. Ako to dopadlo? 80 % účastníkov 2. vlny zažilo posun v oblasti peňazí už za 21 dní tréningu! 90 % účastníkov 2. vlny hodnotí kvalitu a obsah tréningu známkou 8 z 10 a vyššie.

Vymažte si z mozgu peňažné PROGRAMY, ktoré celý život brzdia vašu prosperitu a cestu k peňažnej slobode. REŠTARTUJTE svoj život ZA 21 DNÍ!

Zažite konečne životný zlom a pripojte se k tým, ktorý už poznajú cestu nezávislosti a peňažnej slobody. Získajte nový rozmer svojej reality. Vykročte spoločne hneď teraz, urobte NEURORESTART!

Ako bonus si môžete zdarma prečítať e-book Peniaze a VY, kde sa dozviete informácie, ktoré zmenia váš život.

 

3 komentáre

  1. Veľmi pekná šablona blogu, akurat že tie tlačítka na zdieľanie naľavo vidím iba tak do polovice, pretekajú mimo obraz. Mám normálny stredne veľký notebook. O peniazoch a ako zarobiť je veľmi veľa programov aj dobrých aj zlých .. aký je neurorestart neviem zhodnotiť. Nebola som v ňom. Ale základom ako zarobiť peniaze nie je žiadny tréning, webinar, školenie a pod. treba si to aj poctivo odmakať.

    • Ahoj Miška,
      Som rád že sa ti blog páči. Táto WordPress šablona sa dá kúpiť na themeforest.net Tie tlačítka na zdieľanie bohužiaľ na niektorých rozlíšeniach niekedy blbnú.
      Neurorestart práveže odstraňuje programy z hlavy typu: Peniaze sa dajú zarobiť len tvrdou prácou „Bez práce nie sú koláče“ a pod. :) Dnes je práveže taká úžasná doba, je toľko možností ako zarobiť aj bez práce. Samozrejme nefunguje to tak, že budete sedieť so založenými rukami a čakať, že mi peniaze spadnú na hlavu. Skôr je to myslené tak, že pracuješ na niečom čo ti v budúcnosti bude generovať peniaze, teda vytvoríš systém – Peňezovod, ktorý ti zabezpečí pasívne príjmy. Ja Neurorestart rozhodne odporúčam, každému pretože sa stretávam s ľudmi, ktorí celý život bojujú so svojou peňažnou situáciou len preto ako zmýšľajú o peniazoch. Dokonca tvrdia že peniaze sú špinavé a sú koreňom všetkého zla :) potom ich život aj tak vypadá.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*