Domov / PR články / Buďte krásna aj bez make-upu!

Buďte krásna aj bez make-upu!

Odvšadiaľ sa na nás valí, že žena je najkrajšia, keď je celkom prirodzená. No malé poistenie vrodenej krásy určite nezaškodí. Nech si muži pokojne myslia, že žena je nádherná i bez kilogramu make-upu. Nejde o to, či ste sa narodili s tváričkou ako bábika, alebo potrebujete čo-to prekryť. Prirodzenosť je o tom, aby zvyšok sveta uveril, že takáto ste od prírody. Keď si dámska pleť žiada omladenie, pokojne jej ho doprajte! Skúsiť to môžete aj s absolútnou novinkou na svetovom trhu skin booster na omladenie pleti. Nie je dôležité, aký má žena vek, ale na koľko sa cíti. Poďte sa s nami teraz pozrieť na to, ako vyzerať prirodzene, mlado a neodolateľne i bez výrazného líčenia. Dopriať pleti troška odpočinku určite nezaškodí.

Zdravie je prvoradé

Ak chcete mať krásnu pleť, bez starostlivosti o ňu to nepôjde. Čistite ju pravidelne (ale šetrne) peelingom, tonizačnými a hydratačnými prípravkami. Toto však neplatí iba pre dámy, ktoré sa rozhodli staviť na prirodzenosť. I tie, ktoré sa nevedia vzdať svojho make-upu, musia dbať o čistotu pleti. V ich prípade to platí ešte o niečo viac. Teplé slnečné lúče vábia, aby ste im ukázali svoju tvár, no nezabudnite používať krémy, ktoré Vás dokážu ochrániť pred UV žiarením. Prípravky si vyberajte podľa svojho veku, pretože inú starostlivosť potrebuje pleť dvadsaťročnej slečny a inú zase tá päťdesiatročnej. Dievčatá si často myslia, že keď nepotrebujú krém proti vráskam, tak nepotrebujú nič. Vynechať by ale nemali aspoň hydratačné prípravky. Na vrásky je najlepší retinolový olej. Nie je nutné kupovať drahé značky, pretože skvelé masky si dokážete pripraviť aj doma. Ošetrenie pleti, zbavenie sa nadbytočných kilogramov a možno lpg lifomasáž, alebo aj neinvazívna liečba celulitídy dokážu pozdvihnúť náladu a perfektne pripraviť na letnú sezónu.

Zvýraznenie rysov a zbavenie sa opuchov

tetaPredpokladajme, že sa o svoju pleť dôkladne staráte. Je teda bezproblémová a zdravá. Na rad prichádza vyzdvihnutie tvárových čŕt. Oči môžete nechať vyniknúť napríklad klieštikmi na riasy. Takto budete Barbie aj bez maskary. Pod heslom prirodzenosti nezabudni ani na úpravu obočia. Ak ste si nie istá jeho tvarom, poraďte sa v kozmetickom salóne. Aby ste si zachovali punc, obočie by malo pôsobiť celkom nenútene. Nevytrhajte ho preto príliš a už vôbec ho nedokresľujte. Keď chcete prekryť opuchnuté oči bez korektora, bude si to vyžadovať zodpovednejší prístup, ale výsledok určite vydrží dlhšie. Každá žena iste vie, že opuch zmierňujú studené obklady, preto si tvár oplachujte sviežou vodou, prípadne si prejdite oblasť okolo očí kockami ľadu. Za tradičné sa považuje aj prikladanie uhoriek a vreciek z čaju. Pery si stačí pretrieť prírodným balzamom.

Nielen tvár poukazuje na krásu ženy

Dokonalá pleť by sa minula účinku, keby s ňou kontrastovali zničené vlasy. Pristupujte k ním s rovnakým rešpektom a trpezlivosťou ako ku pokožke. Svoju rolu tu zohráva aj správne zvolený strih (farba). Pleť i vlasy sa Vám bude dariť udržiavať ľahšie vo forme, ak sa budete držať zdravého životného štýlu, ktorý zahŕňa vyváženú stravu, pohybovú aktivitu, dostatočný príjem tekutín a adekvátne množstvo spánku. Na záver si ešte treba zvoliť správny model šiat, v ktorom sa budete cítiť pohodlne, ale zároveň necháte vyniknúť svoje prednosti. Sledujte trendy a nechajte sa inšpirovať. Možno Vás oslovia aj tričkové šaty. Cítite sa bez make-upu ako nahá? Pamätajte si, že krása nie je o líčidlách, ale o Vašom vnútri. Neskrývajte sa za masku a nechajte vyniknúť svoje sebavedomie. Veľa sa usmievajte a buďte k ľuďom milá.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*