Pin It
Domov / PR články / Desať dôvodov, prečo čistiť parou

Desať dôvodov, prečo čistiť parou

I keď je náš svet preplnený inováciami, tie najjednoduchšie zariadenia sa často javia ako najúčinnejšie. Práve vďaka nenáročnosti používania a vysokej efektivite práce sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Jedným z obľúbených pomocníkov v domácnosti je napríklad parný čistič. Princíp jeho fungovania sa dá popísať veľmi jednoducho. Horúca para prúdi cez trysky pod silným tlakom a odstraňuje vďaka tomu nečistoty. Výhod je však oveľa viac. My sme ich zhrnuli do desiatich bodov.

 

 

  1. Povrch čistený parou je takmer okamžite suchý. Vyhnete sa tak čakaniu a kvalitu odvedenej práce môžete vidieť takmer okamžite.
  2. Para efektívne dezinfikuje matrace, koberce a záclony, zbavuje ich prachových roztočov a alergénov.
  3. Parné čistenie odstraňuje všetky nežiadúce pachy.
  4. Para čistí steny a stropy od nikotínu či dechtu.
  5. Para sa dostane aj do tých najmenších špár a dokáže odstrániť špinu aj z miest, kde sa pri bežnom upratovaní nedostanete, ako napríklad žalúzie, špáry medzi parketami či priestor za lištami.
  6. Para odstráni z kuchynských priestorov všetku mastnotu.
  7. Pri čistení povrchov, skiel a zrkadiel para leští a zabraňuje vzniku šmúh.
  8. V kúpeľni zas odstráni para spóry húb a plesní. Voda sa navyše pri parnom čistení demineralizuje, čím zabraňuje vzniku vápenatých usadenín.
  9. Pri čistení parou sa používa minimálne množstvo chemikálií. Zabraňuje sa tak možnému poškodeniu povrchov a zároveň sa dbá na ekológiu.
  10. Čistenie parou je fyzicky (povrchy netreba drhnúť ani leštiť), časovo (para čistí rýchlo a efektívne) aj finančne nenáročné (parný čistič spotrebuje malý objem vody aj chemikálií).

parni-cistic-vysavac-athena-2Do čistenia parou sa nemusíte púšťať sami. V Martine, Leviciach, Senci a okolí radi vyčistíme vašu domácnosť vodným separátorovým vysávačom a parným čističom Athena 8 Plus. Stroj zohrieva paru na 170 stupňov, na výstupe zo stroja dosahuje okolo 120 stupňov. Ak máte záujem o čistenie parou, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0915 722 377 alebo na info@tepujem.sk.

 

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*