Pin It
Domov / PR články / Išli by ste sa ubytovať do nezdravého penziónu?

Išli by ste sa ubytovať do nezdravého penziónu?

Ja teda nie :). Práve preto vynikol projekt zdravyhotel.sk na ktorom nájdete zoznam ubytovacích zariadení, ktoré dbajú na dokonalú čistotu a zdravie svojich zákazníkov. Pravidelné hĺbkové tepovanie a dezinfekcia ozónom by sa mali pre dokonalú čistotu a zbavenie prachu a roztočov vykonávať minimálne dva krát ročne.

Hĺbkové tepovanie zbaví všetok čalúnený nábytok ako postele, stoličky, matrace, roztočov na obdobie približne 6-9 mesiacov. To výrazne pomáha hlavne alergikom, astmatikom a všetkým klientom, ktorí chcú byť ubytovaní hlavne v čistom a zdravom prostredí.

Ďalšou podmienkou pre umiestnenie zariadenia v službe zdravyhotel.sk je pravidelná dezinfekcia priestoru ozónom. Ozón je približne 100 krát účinnejší ako chlór a ide o najsilnejšie prírodné dezinfekčné činidlo. Odstraňuje predovšetkým nežiadúce baktérie, vírusy, spóry plesní a zápach. Dezinfekciu ozónom je vhodné používať aj v obdobiach chrípkových epidémií. Ozón je plyn a ten sa dostane do každého zákutia izby, preto je výrazne jednoduchšia aplikácia ako pomocou tekutých dezinfekčných prostriedkov.

Každý majiteľ hotela, alebo penziónu si želá, aby zákazník odchádzal spokojný a jeho zariadenie odporučil svojim známym. Dajte svojim zákazníkom dôvod, aby tak urobili. Nie je dôležité len estetické hľadisko, ale dôležitejšie je hľadisko zdravia. Množstvo zákazníkov uprednostní, hotel alebo penzión ktorý má čisté prostredie, bez roztočov, prachu, baktérií a vírov.

Zhrnuté jednou vetou. Služba zdravyhotel.sk uľahčuje výber ubytovacieho zariadenia zákazníkom a pomáha tak pri výbere napr. ubytovania na dovolenke. Na druhej strane služba pomáha majiteľom hotelov a penziónov dokonale vyčistiť ubytovacie priestory, profesionálnou firmou. Na webe zdravyhotel.sk je už prvý zoznam zdravých ubytovacích zariadení. Ak ste teda majiteľ penziónu, chaty, hotelu a iného zariadenia, určite by ste sa mali na túto službu minimálne pozrieť.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*