Domov / PR články / Maxa reality – maximálna spokojnosť

Maxa reality – maximálna spokojnosť

Každý z nás je aspoň raz v živote postavený pred otázku týkajúcu sa nehnuteľnosti. V takomto okamihu je dobre mať po ruke spoľahlivého partnera. V regióne Žiar nad Hronom sa už takmer päť rokov môžete obrátiť na profesionálne služby MAXA REALITY s.r.o. Ide o prestížnu realitnú kanceláriu, ktorá Vám sprostredkuje kúpu, predaj i prenájom bytov a domov či pozemkov. Na kanceláriu sa pokojne obráťte i pri riešení otáznikov spojených s komerčnými nehnuteľnosťami.

Dôkazom toho, že nejde iba o bezduchú „realitku“ je tiež jej prístup ku klientom. Poskytnutím kompletných služieb v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných či darovacích zmlúv, znaleckých posudkov, ale i pomoci pri vybavovaní hypotekárnych úverov uľahčila a urýchlila táto kancelária celý proces vybavovania nejednému spokojnému zákazníkovi. Predaj domov nebol ešte nikdy taký komfortný. Právne otázky Vám v http://maxareality.sk/ zodpovedajú bezplatne. Pokiaľ sa bojíte predávať prostredníctvom realitnej kancelárie, pretože máte pocit, že zaplatíte nenormálne provízie, tak takéto obavy dnes môžete hodiť pokojne za hlavu.

Predaj domov a nehnuteľností

realityZa predaj Vašej nehnuteľnosti na tomto mieste nezaplatíte ani cent. Vaše reality sú tak v tých najlepších rukách. Diskrétnosť a serióznosť sú nálepkou celej spoločnosti. Pracovníci k Vám pristupujú individuálne a osobne sa zaujímajú aj o Vaše predstavy, starosti či sny. Profesionalita maklérskeho tímu vychádza z jeho vzdelanosti v odbore, v znalosti jazykov, ako i v snahe o neustále zdokonaľovanie.

O tom, že svoju prácu vykonávajú skutočne dobre Vás môže presvedčiť i fakt, že za pár rokov pôsobenia sa rozrástla sieť tejto spoločnosti na trhu o ďalšie mestá na Slovensku. K plusom môžeme zaiste prirátať aj to, že na slovenskom realitnom trhu sa MAXA REALITY s.r.o. dostala medzi top 3 realitných kancelárií. Ponuka nehnuteľnosti je pravidelne aktualizovaná, preto si máte naozaj z čoho vyberať. Zaručene tu nájdete pre Vás to pravé. Zaujímate sa o predaj bytov? Momentálny stav ponúk Vám otvára širokú škálu výberu, no pokiaľ máte špeciálne požiadavky, tak si na svoj byt snov počkajte a zadajte si dopyt. Vďaka spolupráci s touto realitnou kanceláriou získate pocit istoty a zbavíte sa nepríjemného strachu z podvedenia.

Neviete oceniť svoju nehnuteľnosť? Tím špecializovaných pracovníkov dokáže odhadnúť skutočnú trhovú cenu tak, aby ste boli spokojný a zároveň sa objekt i predal. Za povšimnutie určite stoja aj dôležité informácie a linky, ktoré nájdete priamo na stránke tejto realitnej kancelárie. V súčasnosti sú dobrou investíciou i pozemky. Neustále pribúdajú nové stavby a z tohto dôvodu majú lukratívne miesta veľkú hodnotu. Predaj pozemkov, ako i investícia do nich Vám môže dopomôcť k upraveniu si životného štandardu. Nech už sú Vaše plány s realitami akékoľvek, najnovším TOP 10 ponúk z každej kategórie Vás iste presvedčí, že si je z čoho vyberať. Neváhajte a navštívte stránku alebo kamennú kanceláriu tejto poprednej „realitky“.  Presvedčte sa sami o tom, že mať po ruke spoľahlivého partnera sa naozaj oplatí. Nakupujte, predávajte a prenajímajte s istotou.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*