Pin It
Domov / PR články / Najpredávanejšie smartfóny sú od firmy Samsung

Najpredávanejšie smartfóny sú od firmy Samsung

Výrobca elektroniky Samsung Electronics, sa netají výbornými číslami v obchode.  Predaj mobilov samsung, prekročil hranicu 30 miliónov predaných smartfónov Galaxy S III  za 5 mesiacov. Najnovšia verzia Galaxy S III, sa tak zaradila medzi najpredávanejšie smartphóny na svete. Mobily Samsung predstavujú absolútnu špičku technológie v oblasti smartfónov. Hranica medzi mobilným telefónom,  tabletom a malými notebookmi sa stále zmenšuje. Samsung zaujme hlavne prepracovaným štýlom a dizajnom, špičkovým výkonom, ktorý predstavuje plnohodnotné a všestranné multimediálne zariadenia.

Technologické prednosti mobilov Samsung

Samsung GalaxyPredstavím Vám technológie, ktorými disponuje Samsung Galaxy Note i9220. Je to mobilný telefón s reálnym HD displejom s rozlíšením 800 x 1280 pixelov. Kvalitu obrazu zabezpečuje Super AMOLED displej, s uhlopriečkou o rozmeroch  5,3″. Môžete si teda naplno vychutnať vaše HD filmy. Mobil Samsung poháňa dvojjadrový proceor ARM Cortex-A9 s taktovaním na 1,4 GHz, operačná pamäť RAM je 1GB. To Vám zabezpečí bleskové reakcie v momente Vášho dotyku a plynulý chod všetkých aplikáciu.

O grafiku sa stará grafický procesor GPU Mali 400 MP. Prekvapí aj 8 Mpx fotoaparát vo výbornej kvalite, ktorý je schopný zhotovovať HD video v kvalite HD 1080p. Prisvietit fotogrfiu si môžete Led bleskom. Samozrejmosťou je autofokus, stabilizátor obrazu a zaostrenie dotykom. Interná pamäť telefónu predstavuje 16 GB s možnosťou rozšírenia pomocou MicroSD karty o 32GB. V mobile Samsung Galaxy Note i9220 sa nachádza GPS navigácia s A-GPS obohatenú o digitálny kompas a Barometer senzor GLONASS. Smartfón je samozrejme výborný multimediálny prehrávač, videa a hudby s podporou FM, rádia s RDS. Dátovú komunikáciu zabezpečuje HSDPA s maximálnou rýchlosťou 21 Mbps. Na internet sa môžete pripojiť aj vďaka Wi-Fi s podporou WI-Fi Hot spot Wi-Fi Direct.

Samsung Galaxy Note i9220 je skutočne dokonalý multimediálny smartphone s použitím najnovších technológií.

 

Predaj mobilov za rok 2012 vyhráva Samsung

Servery organizácie wikipédia uvádzajú nasledujúce štatistiky predaja smartfónov za rok 2012:

  • Samsung Galaxy SIII – 80 miliónov
  • Iphone 5 – cca. 40 miliónov
  • Samsung Galaxy Note – 10 miliónov
  • Apple iPhone 4S – 9.5 milióna
  • Samsung Galaxy Note II – cca 8 miliónov
  • Apple iPhone 4 – 7.3 milióna

 

Zvažujete odštartovať podnikanie, alebo plánujete založenie firmy v Česku? Dajte sa na predaj mobilov od firmy Samsung :) Podľa štatistík predaja, máte na pár rokov o zákazníkov postarané.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*