Domov / PR články / Naplánujte dieťaťu narodeninovú oslavu

Naplánujte dieťaťu narodeninovú oslavu

Blížia sa narodeniny Vášho dieťaťa? Ak chcete, aby malo veľkú oslavu, bude treba veľa plánovať. Celý proces Vám môže uľahčiť napríklad aj to, keď si kultové akcie prenajmete. Môžete tak urobiť na tomto odkaze. V tomto článku Vám chceme podať pár dobre mienených rád, ktoré by mali celý postup organizovania uľahčiť.

Vyberte si tému a miesto oslavy

Zamyslite sa nad záujmami Vášho dieťaťa. Môžete sa ho dokonca opýtať, akú tému by chcelo. Chlapci chcú pirátske, dievčatá zase princeznovské oslavy. Možno bude túžiť po téme, ktorá sa vzťahuje k obľúbenému televíznemu programu, rozprávke alebo filmu. Oslava by sa mohla konať na rôznych miestach (doma alebo pri bazéne, v prenajatých priestoroch, na klzisku alebo ihrisku s priestormi na sedenie, v priestoroch na korčuľovanie alebo aj na Bowlingu). Deti určite veľmi ocenia zábavu v nafukovacom hrade alebo na trampolíne. Hra je ich krvná skupina, preto im ju doprajte. Avšak, treba byť ostražitý, aby si deti neublížili a sa im nič nestalo. To obzvlášť platí pri plávaní v bazéne alebo korčuľovaní.

Pripravte zoznam hostí

Môžete pozvať bratrancov a sesternice, deti Vašich blízkych priateľov, kamarátov a spolužiakov Vášho dieťaťa. Optimálny počet hostí je okolo päť až pätnásť. Ak je málo hostí, tak zvykne byť nuda, ak je ich príliš veľa, môžete sa z toho zblázniť. Opýtajte sa tiež svojho dieťaťa, koho chce ono samo pozvať.

Pošlite pozvánky

Mali by obsahovať dátum, čas a kde sa bude oslava konať. Napíšte tiež svoje telefónne číslo pre prípad, že niekto nemôže prísť. Nezabudnite spomenúť tému, aby si hostia priniesli so sebou plavky do bazéna, masky a podobne.

Môžete pripraviť darčekové tašky pre deti

Mohli by obsahovať samolepky, cukrovinky, ceruzky, prstene, tetovačky a drobné darčeky pre deti. Darčekové tašky nemusia byť drahé. Je dôležité držať sa témy.

Kúpte jedlo

Na večeru si môžete objednať pizzu, ale nechajte priviesť rôzne druhy. Taktiež môžete pripraviť obľúbené jedlo Vášho dieťaťa. Ako dezert by ste mali mať tortu. Taktiež môžete kúpiť zmrzlinu, koláče, popcorn, ovocné či zeleninové misy a iné dobroty, ktoré majú deti radi. Je však dobré, ak pripravíte aj zdravé jedlá. Pri príprave by ste mali vedieť, či niektoré deti nie sú alergické na niektoré potraviny.

Vyberte aktivity

Je dobré nakúpiť filmy a rozprávky, hrať sa na remeslá, vyrábať napríklad náramky alebo fotorámiky. Zabezpečte zábavné spoločenské hry (Twister, horúci zemiak) alebo si poskladajte puzzle. To s motívom 3D lopty nájdete aj TU.

Pre rodiča je určite veľmi náročné zorganizovať narodeninovú oslavu a zároveň počas nej ustriehnuť všetky tie veselé tváre. Iskrička v očiach Vášho dieťaťa, keď Vás večer objíme a povie, ako sa mu to veľmi páčilo, však iste stojí za to.

Zdroj: wikihow.com

Foto: freedigitalphotos.net

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*