Pin It
Domov / PR články / Novostavby – projekty na Slovensku a ponuka nových bytov.

Novostavby – projekty na Slovensku a ponuka nových bytov.

Medzi nesporné výhody novostavby patrí práve „novosť“ bývania, ktoré nie je nutné zdĺhavo a prácne rekonštruovať, je možné sa rovno nasťahovať. Prečo bývať v novostavbe? Dnes sa jednoznačne doporučuje bývanie v nových bytoch. Nové nehnuteľnosti a projekty sa na Slovensku stavajú podľa najnovších parametrov. Novostavby skrývajú mnoho výhod. V prvom rade ide o dobrú investíciu, ktorá bude zaujímavá na trhu s nehnuteľnosťami aj v budúcnosti. Pri starom byte sa nevyhnete zatepleniu domu, rekonštrukcii strechy, priestorov alebo výmene priečiek. Pri novostavbe toto nehrozí. Novostavby na Slovensku sú vyrobené z kvalitných a moderných materiálov, ktoré vám šetria nemalé prostriedky na kúrenie, vodu či elektrinu. Na Slovensku pomerne rýchlo vzniká široká ponuka nových bytov. Väčšina novostavieb má vlastnú garáž, kde sa nachádzajú miesta pre autá. Dostanete sa k nim z bytového vchodu výťahom.

Novostavby - projekty na Slovensku a ponouka nových bytovU nového bytu, ktorý si kúpite ešte vo fáze výstavby sa môžete podieľať na konečnom vzhľade, usporiadaní a vybavení vašej novostavby. Rozsiahlejšie projekty na Slovensku zahrňujú novostavby, kde sa v súčasnosti kladú nároky aj na komplexnosť riešenia a kvalitu súvisiacej infraštruktúry. Nové byty musia mať napríklad zodpovedajúci počet parkovacích miest, domy s viac ako 4mi úrovňami musia byť vybavené výťahom, súčasťou projektu by mali byť aj detské ihriská a ďalšie plochy pre oddych obyvateľov bytových domov.

Cena novostavby sa ľahšie určuje. Nemusíme do úvahy brať opotrebovanie ako pri starších domoch a bytoch. Niektoré firmy umožňujú prispôsobiť veľkosť miestností pred ich dokončením. Medzi výhody novostavieb určite patria aj nové rozvodné siete, rozvody vody, elektriny a kanalizácie. Na Slovensku si dnes môžete vybrať zo širokej ponuky nových bytov a novostavieb.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*