Pin It
Domov / PR články / Obsahy a formy v pánskej dlani

Obsahy a formy v pánskej dlani

Vyberte dobre, čo so sebou nosíte

Kedysi istý módny dámsky časopis prinášal pravidelné interview so známymi (ženskými) osobnosťami domácej, českej a slovenskej kultúrnej scény. Zaujímavou súčasťou rozhovoru bolo vždy vysypanie a odfotenie obsahu kabelky dotyčnej dámy. Neverili by ste, aké významy sa nájdu v jednotlivých zákutiach našich tašiek. Je jasné, že občas svojim obsahom (kabeliek, hláv či sŕdc, to je jedno) navzájom nebudeme rozumieť, ale o tom už je ľudská rozmanitosť. Každý obsah je náš, či už sa skladá z rúžov alebo právnických dokumentov.

Vyberte dobre, v čom to so sebou nosíte

Taška v akejkoľvek forme sa už dávno stala naším každodenným spoločníkom. Jej jednotlivé prevedenia sa líšia podľa už vyššie spomínaných obsahov – toho, kto čo kam potrebuje odniesť. Pre dámy sú tu kabelky a priestranné tašky na plece, pre športovejšie založených nositeľov zasa ruksaky a batohy, pre klasiku obľubujúcich a kopu papierov prenášajúcich pánov boli v 20.rokoch 20.storočia vymyslené kufríky, diplomatky a aktovky. Dnes asi mnoho z tých papierov zastúpi napríklad tablet, ale za prvé: do aktovky sa perfektne vojde aj ten, za druhé: žili by sme v nejakej utópii preduchovnelého filozofa, ak by sme dosiahli bod, kedy by sme nepotrebovali žiadne to okrídlené „čierne na bielom“. Ale v poriadku – ak na tom trváte, TU sú stránky, kde si bez problémov vyberiete aj štýlovú a kvalitnú tašku na notebook, aj skromnejšie kožené spisovky (ak ste dosiahli aspoň sami pre seba ten želaný level menšej hromady papierov).

Žiaden strach z (ne)vkusu

Ak máte pocit, že sa nevyznáte v estetike a obávate sa nevkusného výberu, stavte na obchod alebo eshop, kde Vám táto starosť odpadá. Napríklad sa vyberte navštíviť web www.panskaelegancia.sk a garantujem Vám, že vkus Váš ani nikoho vo Vašom širokom okolí nemôže uraziť ani jediný kus zo širokého výberu, ktorý sa tu ponúka.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*