Pin It
Domov / PR články / Prestashop – automatické prepojenie s ekonomickým systémom Pohoda

Prestashop – automatické prepojenie s ekonomickým systémom Pohoda

Nejedného prevádzkovateľa internetového obchodu trápi otázka, ako čo najviac zefektívniť a automatizovať proces objednávok a spojenie internetového obchodu s účtovníctvom. Sám využívam internetový open source systém Prestashop. Po krátkom hľadaní som narazil na riešenie, ktoré ponúka web vlastnieshop.cz. Jedná sa o špeciálny modul – mostík medzi PrestaShopom a informačným systémom Pohoda pre zaistenie ich synchronizácie. Ponúkajú automatické prepojenie PrestaShopu a Pohody – ideálny nástroj pre obchodovanie cez Internet. Celé riešenie je navrhnuté s dôrazom na čo nejväčšiu variabilitu a je možného akokoľvek upraviť, rozšíriť, alebo použit i na prepojenie s iným internetovým systémom (Magento, OsCommerce, ZenCart apod.).

Po nastavení modul  funguje automaticky. Je možné nastaviť synchronizáciu na určitý čas alebo ju spúšťať manuálne, pomocou veľmi jednoduchého užívateľského rozhrania. Týmto modulom získate bezproblémovú a rýchlu správu Vášho eshopu a Vášho účtovníctva.

Modul umožňuje vybavovanie objednávok, správa kariet tovaru, skladových zásob, definície cenníkov a zliav. Všetko môžete spravovať  z ekonomického systému Pohoda. Prepojení je kompatibilné s všetkými verziami PrestaShopu a tiež so všetkými verziami ekonomického systému Pohoda (vrátane verzie Start, ktorá je zdarma).

Existujú 2 verzie modulu LITE a FULL. Každopádne myslím že, je to veľmi  rozumná investícia, ktorá vám ušetrí hlavne náklady na účtovníčku a hlavne Váš drahocenný čas. Viac info nájdete na webe vlastnieshop.cz

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*