Pin It
Domov / PR články / Priateľ klenotník

Priateľ klenotník

Hľadáte pre seba, svojich blízkych, priateľov či obchodných partnerov nejaký originálny, netradičný a vtipný darček? Dar nemusíte venovať iba na narodeniny, meniny či Vianoce, keď sa to od vás viac-menej očakáva, ale hocikedy na vyjadrenie Vášho uznania, citov alebo len tak pre radosť. Darček je tým najkrajším vyjadrením všetkého nevysloveného. Nechajte sa inšpirovať z mnohých e-shopov na internete a vyberte niečo originálne, čo prekvapí i poteší z pohodlia domova, rýchlo a jednoducho. Vybrať vhodný darček nie je jednoduché. Je potrebné sa zamerať nie na to, čo sa páči Vám, ale na osobu, ktorú chcete obdarovať. Zohľadnite pohlavie, vek, koníčky a veci, čo má táto osoba rada. Muži sa potešia predovšetkým praktickým veciam, ženy niečomu, čo prispeje k ich kráse a dokonalosti.

darcekDar, ktorý ženu zaručene poteší a nikdy nesklame sú šperky. Šperky a hodinky rôznych značiek v rôznych cenových reláciách nájdete na klenotnik.sk. Táto firma vznikla založením maloobchodnej predajne hodinárskeho a zlatníckeho tovaru v Novom Meste nad Váhom v roku 1994. Od roku 2001 sa špecializuje na predaj zlatých, strieborných a oceľových šperkov. Nakúpiť môžete nielen v tejto kamennej predajni, ale aj cez e-shop. 17-ročná tradícia je zárukou spoľahlivosti a kvality poskytovaných služieb. Pre zákazníkov je pripravený aj vernostný program, o ktorom sa viac dozviete na uvedenej stránke.

Z množstva ponúkaných značiek v tomto e-shope vyberáme šperky Esprit. Je to svetoznáma značka luxusných šperkov. Manželia Tompkinsový ju založili v roku 1968 v San Franciscu. Od tej doby si táto značka vydobyla poprednú pozíciu v módnom svete. Zaoberá sa výrobou nielen oblečenia, ale aj šperkov, hodiniek a iných módnych doplnkov. Pri výrobe využívajú predovšetkým rhodiované striebro, zirkón a kvalitnú oceľ. Tieto šperky sa zdajú byť tradičné, ale skrývajú v sebe osobité kúzlo. Ich štýl je ľahký, pohodlný a hodí sa takmer každému. Nosením doplnkov od tejto značky vyjadrujete svoj moderný životný štýl a sebavedomie.

Ak stavíte na originálny darček alebo šperky, verte, že u ženy vždy zabodujete. Šperk nie je len kus drahého kovu, je to elegancia a luxus, ktorý ženy milujú. Ak sa bojíte, že netrafíte presne do štýlu alebo veľkosti, netrápte sa tým. Ženy nebudú sklamané, ak ich prizvete k výberu. Prekvapí ich to a očakávanie bude o to väčšie.

 

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*