Domov / PR články / Privábte si do života lásku

Privábte si do života lásku

Známe slovenské príslovie hovorí: „Ako si kto ustelie, tak bude spať“. V prípade zariaďovania spálne by ste mali na to myslieť, pretože tu platí aj to, že „ako si usteliete, taká bude i láska vo Vašom živote“. Spálňa je miestom, kde strávime 1/3 života, naberáme silu a energiu. Nepodceňujte preto výber farieb či nábytku. Manželia a partneri by mali mať spálňu v juhozápadnej časti domu, pretože to je strana lásky a porozumenia. Podporuje nehu a romantiku. Pokiaľ sa Vám črtá nový vzťah, usteľte si v juhozápadnom rohu spálne. Najlepšia poloha postele je uhlopriečne oproti dverám. Aby mohol lepšie cirkulovať vzduch, tak tým najvhodnejším miestom pre posteľ je vyvýšenina nad dlážkou.


Na oboch stranách postele by mal byť rovnaký nábytok. Stavte na drevený alebo bambusový materiál. Neodporúča sa mať za posteľou okno. Pokiaľ si chcete vo Vašej posteli skutočne oddýchnuť a nebudiť sa s bolesťou chrbta, tak stavte na kvalitné zdravotné matrace. Na spestrenie dizajnu izieb slúžia koberce. Aj keď ste možno počuli o zrkadlách mnoho mýtov, tak v spálni by nemali čo hľadať. Sú možno ideálnym riešením pre ľúbostné hry, no v „stabilnej partnerskej spálni“ im radšej vôbec nechystajte miesto, alebo ich nikdy neotáčajte smerom k posteli. Ak tam už zrkadlá máte, tak ich na noc otočte alebo zakryte.

teta

Počas spánku bránia zbavovaniu sa starých emócií  a ohrozujú ľúbostný život. Ak aj žijete bez partnera, tak voľte pri zariaďovaní miestnosti na spanie vždy manželskú posteľ. Pripravujete si tak miesto pre príchod budúcej lásky. Vkusné plachty nájdete TU. V spálni to nikdy nepreháňajte s výzdobou, ale dodajte jej energiu, ktorá podporí manželstvo, romantiku, lásku a vzťahy. Symbolmi lásky nemusíte šetriť. Zaobstarajte si ružový kryštál, mandarínskej kačice a pod. Nikdy si nerobte zo spálne miesto bohatstva a šťastia. Je to „len“ miesto pre lásku. Vyhnite sa farebným kontrastom, ako je napríklad tmavý nábytok a biela podlaha, pretože vyvolávajú konflikty. Stavte na tzv. mäkké tóny bytového textilu – koberce, prehozy na posteľ, ale aj „mäkké“ či jemné farby na stenách.

Doplnky v spálni sa snažte vždy párovať. Nad posteľ nevešajte nič ťažké a nedávajte sem rastliny v kvetináčoch, fontánky či akvárium. Pozor na obrazy, ktoré vyobrazujú vodu. Môžu Vám odplaviť šťastie v láske. Neprinášajte sem ani „mŕtvu energiu“ v podobe suchých rastlín. Použitie úzkeho stropného svietidla zvýši energiu v miestnosti a vytvorí vhodné prostredie pre krásny cit. Ozajstným zabijakom lásky i pozitívnej energie je elektronika umiestnená do Vašej oázy pokoja. Za zbytočné sa tu považujú aj fľaštičky s liekmi, použité vreckovky, kozmetika, nenosené šaty, nečítané knihy, notebooky či telefóny. Absolútnou „drzosťou“ sú odpadkové koše, televízor, ale aj nedoriešené pracovné záležitosti. A ako povedal Aldous Leonard Huxley: „Láska je najlepšia taktika. Najlepšia nielen voči tým, ktorých milujeme, ale aj voči tomu, kto miluje nás.“ Skúste sa riadiť takouto taktiku aj pri zariaďovaní Vašej spálne.

 

 

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*