Domov / PR články / Rozmaznávajte sa šperkmi

Rozmaznávajte sa šperkmi

Dnes majú šperky trocha iné využitie ako v minulosti. Ich funkcia platidla postupne ustupovala a v súčasnosti sú výlučne ozdobnými predmetmi. Šperky boli symbolom spoločenského postavenia, vyjadrovali príslušnosť k náboženstvu. Niektoré kultúry im pripisovali ochranné schopnosti. Ako umelecké dielo sa šperky začali chápať od 19. storočia. Pri ich tvorbe sa používajú rôzne materiály. Šperky zo zlata a platiny sa zdobia rôznymi drahokamami. Najelegantnejšie sú diamantové šperky, ale používajú sa aj rubíny či zafíry.

Strieborné šperky sa častejšie zdobia polodrahokamami ako ametyst, achát, ónyx a ďalšie. Nádherné diamantové šperky, zásnubné prstene, svadobné obrúčky, strieborné šperky, hodinky, šperky Swarowski a šperkovnice so zárukou najnižšej ceny nájdete na tejto linke.

prstenPodľa výtvarníka Jána Sajkalu „môže byť šperk aj obyčajný kameň skrytý v zovretej dlani. Hodnota šperku je skrytá a záleží od tvorcu, ale aj od nositeľa ako zaobchádza s touto tajomnosťou.“ Ide teda najmä o stotožnenie sa s osobou, ktorá šperk nosí, o nositeľove vlastné „ja“ a o túžbu po takomto šperku. Šperk tlmočí našu osobnosť a osobitosť, ponúka nám prezentovanie a vyjadrenie našej individuality, názoru, vkusu, životného postoja a zmýšľania.

Zdobenie šperkmi dnes už nie je čisto ženskou záležitosťou. Rozhliadnite sa okolo seba a pochopíte, že aj muži šperky milujú. Potešte seba alebo svojich drahých nejakým unikátnym kúskom. Dotvorte a zvýraznite osobnosť, črty tváre a tela. Chceli by ste sa takto rozmaznať, ale nemáte dostatok finančných prostriedkov? Tento problém vyrieši pôžička. Dnes máte množstvo možností ako si požičať na čokoľvek. Dokonca nemusíte ani nikam chodiť a vybavíte ju rýchlo a jednoducho, napríklad i non – stop cez telefón alebo pár kliknutiami cez internet.

Pôžičku si nemusíte vziať len kvôli kúpe šperku, vyrieši aj problémy s nákupom iných tovarov, poslúži v prípade nečakaných výdavkov alebo ňou zalátate „dlhé pauzy“ medzi výplatami. Na niečo takéto je určená rýchla pôžička, ktorú môžete čerpať už do 24 hodín. Dnes sa pri takých pôžičkách nemusí nič dokladovať a ničím ručiť.

Šperk sa spája so slovom luxus. Toto slovo už nie je len pre vyvolených. Môže byť aj pre Vás. Rozmaznávajte sa šperkmi a zažiarte všade, kam prídete.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*