Domov / PR články / Šatníkové skrine – moderné alternatívy

Šatníkové skrine – moderné alternatívy

2Klasické formy nábytku, ako sú obývacie súpravy alebo voľne stojace skrine, čoraz častejšie nahrádzajú funkčnejšie a esteticky prijateľnejšie alternatívy. Takými sú aj šatníkové skrine, ktoré ponúkajú maximálne využitie priestoru, takmer neobmedzené možnosti vnútorného a vonkajšieho usporiadania, ale aj obrovské množstvo materiálov, z ktorých môžu byť zhotovené. Vstavané skrine sú výrazne praktické v menších priestoroch, akými sú napríklad typické byty v panelákoch, kde poskytujú veľký skladovací priestor na úkor minimálneho obsadenia obytného priestoru. Ak máte záujem prezrieť si bohatú ponuku šatníkových skríň, kliknite SEM. Tento typ skríň sa najčastejšie vyrába s dvomi alebo tromi dverami, za ktorými sa ukrýva všetko, čo je potrebné odložiť, uložiť a skryť.

Miesta nie je nikdy dosť

Šatníkové skrine sa najčastejšie umiestňujú do spální, kde v kombinácii s vhodnou zostavou vytvárajú dokonalý priestor na oddych a odpočinok. Vynikajúci a široký výber kvalitných spálňových zostáv nájdete aj na tejto adrese. Pohodlne sa usaďte a vyberajte! S konkrétnym návrhom si však netreba robiť starosti, pretože skúsení predajcovia Vám ochotne poradia s hocijakým návrhom, a to z hľadiska dizajnu, ale aj praktického využitia vnútorného priestoru skrine a zostavy. Nový odkladací priestor ocenia najmä ženy, ktoré ustavične niečo dokupujú. Nový outfit, kabelka, topánky, goráliky… Páni, skvelým tipom, ako potešiť svoju pani, môže byť práve preto objednanie nového šatníka.

Neuťahujte opasok a doprajte si!

Problémom pri zariaďovaní alebo rekonštrukcií bytov bývajú hlavne financie. Vyhovieť fantázii sa dá len ťažko, keď to peňaženka nedovolí. Dlhé obdobie, ktoré je potrebné na našetrenie dostatočného množstva financií, sa dá ale využiť aj kvalitnejšie, a teda nielen na utiahnutie opasku, ale napríklad aj kvalitným spánkom v novej spálni alebo zapĺňaním nového šatníka. Špecializované spoločnosti Vám rýchlu pôžičku schvália v priebehu desiatok minút, po ktorých si to môžete nasmerovať priamo k interiérovým dizajnérom. Pri riadnom splácaní Vám pôžičkové spoločnosti často vrátia aj poplatky a poskytnú lepšie podmienky pri každej ďalšej pôžičke.

Motivovali sme Vás? Usúdili ste, že aj Vy potrebujte vynoviť svoju domácnosť? Neváhajte sa pozrieť na svoj život z inej strany a urobte si radosť. Veď raz za čas si zaslúži každý z nás nejaký ten nadštandard. A ak práve potrebujete nový šatník či spálňovú zostavu, viete, kam sa obrátiť. Prajeme Vám, aby bol pre Vás rok 2015 iba prínosovým a Vy ste v ňom zveľaďovali svoje rodinné, osobné, ale aj pracovné šťastie.

Foto: freedigitalphotos.net, nabytok-elegancia.sk

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*