Domov / PR články / Z mála urobiť veľa

Z mála urobiť veľa

Hovorí sa, že úspešný chlap má tri prednosti – krásnu ženu, rýchle auto a tučné bankové konto. Aj kvôli tomuto preludu robia ľudia naozaj čudné veci. „Zúfalá situácia si vyžaduje zúfalé činy.“ Občas sa nestačíme čudovať, čo mohlo toho človeka viesť k tak bláznivému kroku. Jedným z takýchto bláznovstiev je aj nekonečná mužská láska k autám a veciam s tým súvisiacim. Keby ste boli milionár, tak nie je problém nájsť si rýchle auto podľa svojich snov. Ale čo keď máte v peňaženke ustavične prievan a na účte len toľko, aby ste pokryli najnutnejšie mesačné výdavky?

Smutné, ale najbližšie k realite. Našťastie je tu možnosť zohnať najlacnejšie pneumatiky a zapojiť svoju vlastnú kreativitu. Potom to môže vyzerať aj tak, že Mittsubishi prerobíte na Lamborghini, Škodovku na terénne vozidlo alebo dokonca na golfové ihrisko. Ukrajinský nadšenec do áut Alexander Stupkin z Odessy strávil rok a pol pri svojom Mittsubishi Eclipse (ročník 2003), aby mu dal podobu športiaka Lamborghini Reventon. Výsledok? Kým sa edícia štýlového Lamborghini inšpirovaného stíhačkami F22 Raptor pohybuje v cenovej relácií cez milión eur a bolo vyrobených len dvadsať kusov, tak vozidlo ukrajinského „konštruktéra“ nemá vyššiu hodnotu ako tisíc eur.

carExteriér je naozaj úžasný, skvelý a má čo dočinenia s božským športiakom, no s interiérom je to o niečo horšie. Je síce pravda, že na prvý pohľad nik nespozná, že pod kapotou sa neukrýva 6,5 litrový motor V12, ale len 2,4 litrový, no ak by chcel v ňom niekoho previesť, lož by veľmi rýchlo vyšla najavo. Pravé Lamborghini dosahuje rýchlosť 340km/h a Alexandrova napodobnenina len 210 km/h. Stupkin sa však nevzdáva. Hovorí, že išlo len o prvý pokus, ale určite nie o posledný. So skúsenosťami má vraj prísť aj lepší výsledok. Uvidíme.

Pokiaľ sa rozhodnete sami niečo podobné skúsiť, tak možno využijete aj offroad pneumatiky z pneueshop.sk . Pneumatiky ale nie sú všetko a treba zvážiť, či by ste si radšej nemali šetriť na nové auto, ako investovať do niečoho neznámeho. Na druhej strane takto si môžete vytvoriť vlastný originálny dizajn a ten je na nezaplatenie.

Za zmienku tiež stojí projekt Johna McArthura, ktorý prerobil svoju Škodu Felíciu na golfové ihrisko. Auto kúpil za „pár drobných“, no zdalo sa mu tuctové a fádne, preto sa ho rozhodol „pretransformovať“. Jeho fasáda je naozaj originálna. Vozidlo je pokryté umelou trávou a strecha prispôsobená pre partičku golfu. Nechýba tu ani zastávka napichnutá pri jamke. Felícia je pojazdná, atraktívna a o pozornosť nemá núdzu.  Ak si myslíte, že John je nejaký golfový „super hráč“, tak sa mýlite. Tento šport vôbec nehrá.

Takýchto príkladov a pokusov je možné nájsť neúrekom. Pokiaľ máte aj vy nejaké originálne upravené vozidlo, možno by ste mohli na ňom aj zarobiť. Skúste ho inzerovať TU. I toto je spôsob, ako na seba upozorniť. Možno je to i tá správna cesta k ženskému srdcu. Veď muž s fantáziou nemusí byť na zahodenie. A pokiaľ vie z mála urobiť veľa, tak je to len plus.

 

 

 

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*