Domov / PR články / Zamilujte si domácky štýl

Zamilujte si domácky štýl

Zamilovali ste sa aj Vy do drevených domčekov a pri pohľade na ich útulnosť, kľud a súžitie s prírodou strácate kontakt s realitou? Snívate aj Vy o takomto rozprávkovom dome, kde budete žiť ako v rozprávke spolu s partnerom, množstvom detí a veľkým psom? Uskutočnite svoje sny a žite ich.

V dnešnej dobe je to také jednoduché a rýchle. Váš dom snov dokážu niektoré firmy postaviť už za pár týždňov, pretože ide v podstate o skladačku. Navyše drevostavby prinášajú aj viaceré výhody.  Ide o nízkoenergetické a úsporné domy, ktoré sa stávajú už aj v Čechách a na Slovensku veľmi obľúbenými. Dôvodom je tiež rastúca cena energií, najmä plynu a elektriny. Dokonca je možné na strechu umiestniť slnečné kolektory, ktoré budú energiu zo slnka premieňať na elektrinu a teplo vo vnútri domu, čím môžete ušetriť ďalšie peniažky. Vykurovanie tiež môžete riešiť drevom alebo ekologickými drevenými palivami. Výber je len na Vás.

pekne

Aby vo Vašom dome bolo naozaj to pravé rodinné teplo, pri ktorom sa bude schádzať celá rodina, vyberte si skutočný krb z e-shopu krbtech.sk podľa Vašich predstáv. V ponuke nájdete nielen teplovodné krby, ale aj kachle, pece s výmenníkom a antikorové komíny a to všetko v dobrých cenách. Všetok tovar je s moderným dizajnom od renovovaných značiek ako Tarnava, Eurokom, Invicta, Uniflam, Kratki, M-Kaw, Kobok, Laudel. Pri výstavbe nízkoenergetických rodinných domov sú preferované značky Edilkamin, Kratki a Byrski, ktoré ponúkajú lacné krby. Cieľom tohto internetového obchodu je poskytnúť na slovenskom trhu vysokokvalitný internetový predaj zameraný na liatinové aj oceľové krby, pece, teplovodné aj teplovzdušné krbové kachle, sporáky a kompletný sortiment príslušenstva na stavbu kozubu. Krb v súčasnosti nemusí vykurovať len danú izbu teplovzdušne, ale môžete ním vykurovať aj radiátory a rozšíriť tak teplo do celej domácnosti.

Vybrať si krbovú vložku z ponuky je niekedy náročná vec,  je potrebné brať do úvahy viaceré ukazovatele, a preto je dobré si nechať poradiť. Kvalitné krbové vložky nájdete na tejto linke.  Pri výbere je dôležitá nielen značka a cena, ale predovšetkým komín a priemer vykurovacieho telesa, ktorý môže byť väčší maximálne tak o 10 %.

Splňte si svoje sny a žite ich. Už nemusíte snívať o krásnom drevenom domčeku s krbom a množstvom detí. Prvý krok k tomu, aby sa sny stali realitou je kliknúť na uvedené stránky. Takže zaklapnite s úsmevom budíček a vykročte do nového dňa s úsmevom.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*