Pin It
Domov / PR články / Zimné sezónne hity 2013/2014 – Kvalitné topánky

Zimné sezónne hity 2013/2014 – Kvalitné topánky

Špecialista kvalitnetopanky.sk Vás pozýva pozrieť sa na to, čo je hitom tejto zimy a na čo sa môžu tešiť Vaše nôžky. Top farbou je čierna. V popredí však stoja všetky jej odtiene, ako aj tmavomodrá, purpurová a tmavozelená. Ženskosť si môžete dovoliť podčiarknuť odtieňmi milovaných drahokamov. Smaragd či zafír Vám dodajú luxusnú iskru. Absolútnym hitom tejto sezóny sú kovové trblietavé ozdoby a to najmä nity. Pokiaľ sa Vám zdajú príliš výstredné, voľte jemnejšie štrasové kamienky.

Dnes nie je čas na uzavretosť. Netvárte sa ako sivé myšky, jednoduchosť ide stranou. Podpätky, úzke špičky, platformy či vysoké strihy. Cíťte sa ako hviezda, buďte sebavedomou dámou. Aktuálne sú opäť vysoké podpätky s kovovým zakončením, ako aj dvojfarebné grafické stvárnenie. Neodolateľnú ľadovú kráľovnú kráčajúcu snehovou perinou iste zahrejú pohodlné čižmy. Pokiaľ si chcete zachovať štýlovosť, tak stavte na tie s ihlovými podpätkami. Dominanciou sezóny sú i členkové čižmy.

kozena-obuvNa stránke kvalitnetopanky.sk nájdete pestrú ponuku vyšších i nižších, elegantných i tradičných, ale aj tých extravagantnejších kúskov. Trendy novinkou sú nízke čižmy, ktoré sa opierajú o mužný športový štýl 70. rokov. I pánska obuv vyniká ozdobami ako sú pracky či zips. Populárny je aj obnosený vzhľad. Páni sa môžu obuť do hnedej, hrdzavej a modrej farby. Tradičnou elegantnou obuvou zostáva čierna, no dizajnéri ju spestrili modrými alebo červenými šnúrkami, ako aj farebným prevedením podošvy. Pre túto sezónu je príznačná i protikladnosť, kde sa konzervatívne snúbi s liberálnosťou, drsný štýl s eleganciou, neha s punkom a obyčajnosť so športovou nadnesenosťou. Nesmierne obľúbenou sa ukázala obuv v kovbojskom štýle. Ak ste už nakukli do internetových alebo kamenných predajní obuvi, iste ste si všimli topánky s maskáčovým vzorom. Áno, i toto je coll. Armádny štýl nebol ešte nikdy na takom výslní. V sychravom a mokrom počasí iste oceníte príťažlivé a vkusné gumáky. Snehovou nádielkou sa zase predierajte v kvalitných snehuliach. Aj detskú nôžku treba zaodieť, tak navštívte kvalitnetopanky.sk a vyberajte to „naj“. Tento e-shop je zárukou kvality, nadštandardnej ústretovosti a pohodlia. Štatistiky uvádzajú, že človek urobí denne asi 5000 krokov, preto by Vám nemalo byť ľahostajné, čo si obujete. Pohodlie je prvoradé, no treba myslieť i na vkus.

Najideálnejšie je byť spokojný po každej stránke. A práve takýto pocit rozmaznania Vám kvalitnetopanky.sk ponúkajú. Obuv za dobré ceny sa určite trafí do Vášho štandardu a uspokojí Vašu túžbu po komforte. Staráte sa o pleť? Cvičíte? Prečo teda nedopriať i Vašim nohám, čo si zaslúžia. Sú to práve oni, ktoré počas dňa nadmerne zaťažujeme presunom z bodu A do bodu B, C … XY. V ponuke nájdete mnoho skvelých značiek, ktoré sú pripravené uchádzať sa o Vašu priazeň. Vyberajte si akoby ste šli na prehliadkové mólo, no zároveň myslite na luxusné pohodlie nôh. Takto sa stane Vaša súkromná prehliadka mestom tým najkrajším zážitkom. Vkročte do zimy tou správnou nohou.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*