Pin It
Domov / Šport / Štefan Havlík víťaz Arnold classic amateur 2012 – kulturistika

Štefan Havlík víťaz Arnold classic amateur 2012 – kulturistika

Začiatkom marca sa konala v Columbuse (USA) súťaž v kulturistike menom fitnes Arnold Classic 2012 amateur. V amatérskych kategóriách si skvele počínal slovenský rodák z Košíc, 173cm vysoký kulturista Štefan Havlík. Bývalý amatérsky majster sveta. Fitnes Arnold Classic 2012 amateur je najprestížnejšia amatérska súťaž v kulturistike.

Bojovalo sa v kategórii do 100 kg, kde Štefan Havlík triumfoval a stal sa absolútnym víťazom. Napokon prekonal aj 130-kilového českého reprezentanta Dalibora Hájeka, v dueli šampiónov jednotlivých kategórií.

K víťazstvu Štefanovi gratulovala ikona kulturistiky Arnold schwarzeneger. Budúci rok dostane náš reprezentant možnosť súťažiť medzi profesionálmi.

V súboji bojovali Ilya Nazin – Rusko, Roman Cortuna – Filipíny, Mahmut Irmak – Turecko, Charles Mario Soares – Brazílie, Jose Angel Bustamante – Venezuela, Štefan Havlík – Slovensko a Dalibor Hájek – Česko, malo sa rozhodnúť o absolútnom víťazovi. Štefan vybojoval pre Slovensko obrovský úspech, pridal ho k svojim víťazstvám majster Európy a Majster Sveta.

Štefanovi gratuluje Arnold Schwarzeneger

Štefanovi gratuluje Arnold Schwarzeneger.

Štefan Havlík na pódiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Štefan Havlík na pódiu.

Štefan s trofejou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video zo súťaže v kulturistike Arnold classic amateur 2012.

Viac o Štefanovi si pozrite na je ho FB page.

Štefan je príklad, človeka ktorý ide za svojím snom. Obdivujem jeho motiváciu a odhodlanie, za to čo dokázal v kulturistike. Každý môže dokázať to čo Štefan, len treba zatnúť zuby a nepočúvať kecy ostatných. Netreba rozmýšľať prečo sa to nedá, ale treba rozmýšľať ako sa to dá urobiť. Treba chcieť, treba si vytýčiť cieľ a tvrdo ísť za tým. Častokrát treba ísť proti prúdu a nie ako stádo.

Gratulujem za skvelý úspech v kulturistike. A ďakujem že touto formou spropagoval Slovensko. Len tak ďalej a želám mnoho úspechov v budúcnosti.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*