Pin It
Domov / Zaujímavosti / Diablo III Oficiálny dátum vydania 15.5.2012

Diablo III Oficiálny dátum vydania 15.5.2012

Konečne je to tu :) zo spravodajského herného servra a z oficiálneho zdroja som sa dnes dozvedel dlho, očakávanú novinku. Diablo 3 oficiálne vyjde 15.5.2012. Po niekoľkých klamlivých dátumoch vydania, sa fanúšikovia konečne dočkali. S touto hrou ma viažu nostalgické spomienky na detstvo. Diablo 2 bola mimoriadne vydarená a preslávila spoločnosť Blizzard. Snáď neexistuje hráč ktorí by túto hru nepoznal :) Pravdupovediac som veľmi zvedaví, na hrateľnosť pretože hry od Blizzardu, boli vždy geniálne. Oni proste vedeli ako hráča zaujať. Stačí sa pozrieť koľko miliónov hráčov bolo zavíslích na WOW-ku. Na Diablo 3 je už spustený predpredaj.

Kladiem si otázku či v Blizzarde nevychladli a nebude to len okopírovaná dvojka s pár vylepšeniami. Tvorcovia mali však dostatok času hru poriadne vymakať a pripraviť hráčom stovky hodín zábavy.

Diablo III je vlastne pokračovaním  Diabla II, s jednoduchým ovládaním, rýchlou akciou a super hrateľnosťou. Diablo 3 bude obsahovať mnoho nových prvkov, ktoré presunú Diablo akční-RPG na vyššiu úroveň.

Zabíjanie príšer budete si môcť pomocou 5 tich postáv:

  • Barbarian
  • Demon Hunter
  • Monk
  • Witch Doctor
  • Wizard

Viac o postavách si môžete pozrieť na oficiálnom webe


Každopádne som veľmi zvedavý na výsledný efekt a verím že dlhé čakanie sa vyplatilo a fanúšikovia budú spokojný.

Na záver prikladám video – Gameplay z hry za Barbariana

Jeden komentár

  1. Budeme pařit dni a nociiiii :P :P

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*