Domov / PR články / Máte už osemnásť?

Máte už osemnásť?

Ženu vždy poteší, keď jej hádajú nižší vek, ako je ten skutočný. Lichotí jej mladícky vzhľad a s tým súvisiace pútanie pozornosti. Ešte stále dokáže prekvapiť, zaujať muža, byť atraktívnou. Muži môžu byť príťažliví aj so šedinami či kilami navyše. Ženy to však už akosi tradične majú v tomto ohľade ťažšie, a preto je ich pátranie po večnej mladosti naliehavejšie. Dámy podstupujú skrášľovacie procedúry oveľa častejšie a zverujú dokonalosť svojho tela do rúk špecialistom.

 

 

Excited Shopping Woman

Jedného takého nájde aj na tejto linke. Moderné strediská lekárskej kozmetiky stavajú na kvalitných prístrojoch i odborníkoch, ktorí vedia, ako rozmaznať ženské telo a pohladkať ich ego. Ak žena vie, ako sa o seba starať a kam sa obrátiť pre radu a pomoc, tak môže vyzerať fantasticky v každom veku a to ani nemusí podstúpiť plastickú operáciu. Za najjednoduchšiu, najlacnejšiu a najrýchlejšiu zmenu, ktorá povedie k omladeniu, považujeme zmenu účesu. Každej zo žien pristane niečo iné, a preto je potrebné, aby našla svoj štýl. Pri jeho hľadaní jej môže pomôcť aj skúsený kaderník alebo vlasový stylista. Takýto profesionál sa Vás nikdy neopýta, ako to chcete vy, ale poradí Vám, v čom by ste vyzerali najlepšie. Možno sa Vás spýta na zamestnanie, ako trávite voľný čas, akú farbu milujete a pod. Tieto cenné informácie mu pomôžu vybrať to najlepšie. Možno máte krátke vlasy, ale odborník Vám poradil predĺženie. Túto otázku, ale i problém s vráskami za Vás vyriešia TU. Pokiaľ si potrpíte na kozmetiku tej najvyššej kvality, tak toto bude tá správna voľba.

Skúsme si zhrnúť tie najoverenejšie rady, ktoré Vám pomôžu zostať dlhšie mladou a krásnou:

  • Pozor na slniečko – ako mnohé iné drobnosti, tak i slnko je dobrým sluhom, ale zlým pánom. Ak sa mu nadmerne vystavujete, tak sa pripravte na zvýšenú tvorbu vrások. Svoje by Vám o tom vedeli rozprávať bledé japonské krásky, ktorým iba ťažko odhadnete skutočný vek. Nezaťažujte telo ani soláriom.
  • Stravovanie a prísun tekutín – druhým tajomstvom mladého vzhľadu krásnych dievčat z Ázie je i správne stravovanie. Medzi omladzujúce potraviny patrí napríklad rybie mäso. Losos má najpriaznivejšie účinky. Okrem rybieho mäsa by ste mali do jedálnička zaradiť aj dostatok ovocia a zeleniny, vajíčka, špenát či sóju. Nezabúdajte čistiť Váš organizmus dostatočným prísunom tekutín. Pri nedostatku pokožka vysýcha a tvoria sa vrásky. Alkohol proces starnutia urýchľuje, no pohár vínka dvakrát do týždňa môže iba prospieť. Priam zázračný účinok má i vitamín A, ktorý sa dnes primiešava do rôznych krémov.
  • Spánok a pozitívne myslenie – sú akýmisi najlepšími plastickými chirurgmi, ktorí Vás takmer nič nestoja. Najideálnejší je údajne spánok na chrbte, kedy je gravitácia správne rozložená a vy nezaťažujete jednu časť tváre viac ako druhú. To, že starosti pridávajú vrásky je známe už stáročia. Preto sa pozerajte na veci s nadhľadom, veľa sa usmievajte a hľadajte radosti svojho života.

 

Keďže si žena potrpí na to, aby vyzerala skutočne dobre, a tak trochu zamaskovala svoj skutočný vek, vždy jej dobre padne, keď niekto jej snahu ocení. Možno sa stane, že i tridsiatničky sa v obchode, pri kúpe vína, spýtajú, či už má osemnásť. Alebo ju môžete potešiť originálnym darčekom, ktorým jej naznačíte, aká je krásna a neodolateľná. Takým môžu byť i vyšívané osušky, kedy jednoduchý nápis hovorí za všetko. Pre výber tej správnej farby a motívu kliknite SEM. Darujete tak jedinečný a osobný darček.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*