Pin It
Domov / PR články / Užite si príjemné chvíle v Special Junior Pube

Užite si príjemné chvíle v Special Junior Pube

Reštaurácia Special Junior Pub si rýchlo získala priaznivú odozvu vďaka svojej ideálnej polohe neďaleko centra Žiliny v kľudnom prostrední. Rýchlo si získala obľubu kvôli dobrému jedlu a možnosti zakúpiť si pivné špeciály. Vínoteka ponúka možnosť zakúpiť výberové vína z rôznych vinárskych regiónov Slovenska, Čiech a môžete spoznať chute z rôznych kútov sveta.

Veľkou výhodou reštaurácie je stabilný tým kuchárov, ktorí využívajú čerstvé suroviny a prinášajú tradičné jedlá a rovnako tak aj gastronomické trendy.

Ochutnajte pivárske špeciality podniku a vynikajúcu pizzu. V jedálnom lístku nájdete aj raňajkové menu, ktoré vás naštartuje do nového dňa. Pre milovníkov trendových hamburgerov pripravujeme rôzne variácie tohto obľúbeného jedla. Ak si chcete pochutnať na najlepších burgeroch v Žiline, určite nás musíte navštíviť.

K príjemnému posedeniu patria dobré nápoje. Čapujú sa výnimočne kvalitné české pivá Pernštejn, Staroprameň, skutočne dobrá Plzeň a nealko Zlatý bažant.

Pre tých čo sa potrebujú rýchlo a dobre najesť je pripravené denné menu. To je vždy zostavené tak, aby ponúkalo tradičné jedlá, ktoré sú doplnené zdravšími variantmi. Na svoje si tak príde každý.

Súčasťou Special Junior Pubu je už spomínaná vínoteka. Tá ponúka vybrané sudové víno, ktoré si je možné vychutnať priamo v pube. Široký výber fľaškových vín, špeciálne vybraných someliérom ponúka možnosť objavovať nepoznané chute. Pre tých, čo majú radi ovocné vína ponúkame ovocné vína Perega.

Nepremeškajte možnosť spoznať koncept príjemného posedenia v dobrej žilinskej reštaurácii, ktorá je doplnená ponukou vín a pivných špeciálov.

Žilinské Hliny sa dostávajú na gastronomickú mapu. Je z čoho si vyberať, stačí už len zobrať priateľov, milovanú osobu, dobrú náladu a užívať si príjemné chvíle v Special Junior Pube.

Ak chcete vedieť, viac informácií o energetickom certifikáte kliknite SEM.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*