Pin It
Domov / PR články / Prijemná reštaurácia v Žiline

Prijemná reštaurácia v Žiline

S prichádzajúcim letom sú spojené aj častejšie spoločenské stretnutia s rodinou a priateľmi. Ku koloritu príjemných letných dní patrí posedenie v dobrej reštaurácií.

Ak ste zo Žiliny, alebo plánujete cestu do tohto príjemného krajského mesta, určite nevynechajte posedenie v „Pivárni Máj“. Nie nečakajte pod týmto názvom nič nostalgické. Táto piváreň vyrástla v modernej podobe na mieste tradičnej a obľúbenej reštaurácie.

Vzala si zo sebou to dobré a priniesla veľa noviniek v gastronómii a pôžitku z dobrého pitia.

V úplne novom interiéri si môžete vychutnať správne čapované pivo a široký výber nealka. Ale nápoje a správne načapované pivo by malo byť súčasťou každej dobrej reštaurácie. Piváreň Máj prináša oveľa viac. Prináša vynikajúce gurmánske zážitky.

V ponuke nájdete nefalšovanú pizzu a jedlá z pizza cesta. Pre milovníkov tradičných krčmových špeci

alít je pripravená ponuka pivárskych pochútiek. Tradičná kuchyňa prináša to, čo na čo všetci radi spomíname. Veľmi dobré domáce jedlo je pripravované podľa tradičných receptúr a overených dodávateľov. Ručíme, že ponúkané jedlo je vyrobené zo čerstvých surovín.

Užite si príjemné chvíle pri dobrom jedle. Je z čoho si vybrať. Jedálny lístok je zostavený tak, aby si z neho vybral každý podľa svojej chuti.

Pre tých, čo majú naponáhlo je pripravené denné menu. To ponúka výdatné jedlo pre jedákov aj milovníkov zdravého životného štýlu.

Personál je pripravený splniť všetko čo očakávate od príjemného posedenia. Nielen prostredie, ale najmä personál musí vhodne dopĺňať celkový dojem z vášho príjemného posedenia.

Piváreň Máj je otvorená všetkých milovníkom príjemného posedenia a dobrého jedla. Vyskúšajte to u nás!

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*