Pin It
Domov / PR články / Ako vám môžu pomôcť služby Geodeta

Ako vám môžu pomôcť služby Geodeta

Geodézia je odbor, ktorý mal vždy svoje stabilné postavenie, rovnako ako naša spoločnosť, ktorá sa zameriava na zabezpečenie geodetických služieb a na trhu máme svoje stabilné postavenie a pre klientov poskytujeme kvalitné služby na profesionálnej úrovni. Zameriavame sa na účinné využitie služieb, ktoré obsahuje komplexný a obsiahly balík služieb geodézie.

Vieme vám pomôcť, s každým problémom a s každou prekážkou, na ktorú narazíte a vyriešime ho na vysokej a profesionálnej úrovni, ktorá je pre nás charakteristická. Medzi naše služby patrí príprava geometrického plánu i digitálna technická mapa mesta.

Pomôcť vám vieme aj s topografickými prácami a geodetickými prácami, medzi ktoré patrí predrealizačné a porealizačné meranie stavieb i kontrolné merania objektov.

V prípade, že sa zameriavate na podnikanie v oblasti poľnohospodárstva, pre získanie dotácií potrebných pre rozvoj svojho podnikania potrebujete poznať presnú rozlohu poľnohospodárskej pôdy, ktorá vám patrí. V tomto ohľade sa so svojimi požiadavkami opäť môžete obrátiť na nás a my vám vieme zaručiť pomoc a poskytnutie kvalitnej služby. Presne a precízne určíme rozlohu poľnohospodárskej pôdy a pomôžeme vám tak vo vašej ceste.

V našej práci sa okrem iného zameriavame aj na vytyčovanie hraníc pozemkov a vo svojej práci sa snažíme zameriavať predovšetkým na profesionalitu, precíznosť a efektívnosť, ktorú vnášame do každého nášho projektu a na každý plán a zámer sa snažíme pozerať z pohľadu požiadaviek a potrieb klienta. Nepristupujeme k novým výzvam ako k problémom, naopak sa snažíme zdokonaliť a všetko vyriešiť k absolútnej spokojnosti svojich klientov.

Obrátiť sa na nás môžete s každou požiadavkou a s každým problémom, s ktorým potrebujete poradiť. Neváhajte využiť naše služby i odborné poradenstvo a spoľahnúť sa na pomoc profesionálov vo svojom odbore.