Domov / PR články / Najlepší výber dovolenky

Najlepší výber dovolenky

Leto a dovolenka tvoria akýsi nerozlučiteľný pár. Spája ich relax, pohoda, adrenalín, napätie, láska… Ktorý z párov má toľko spoločného? Vy ste sa však ešte stále nerozhodli? Nenechávajte leto bez svojho nenahraditeľného „partnera“. Bez dovolenky to nie je ono. Neviete, kam cestovať, akú cestovnú kanceláriu si zvoliť a koľko peňazí si odložiť? Cestovné agentúry akumulujú najvýhodnejšie ponuky dovolenkových pobytov od rôznych cestovných kancelárií.

Ak si chcete pozrieť ponuku len osvedčených cestovných kancelárií, tak kliknite SEM. Každá „cestovka“ je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a cestovných agentúr, má za posledné roky pozitívne referencie a dobrý zákaznícky servis a starostlivosť o zákazníka. Nájdete tu množstvo zájazdov z rôznych krajín sveta, od tradičných dovolenkových destinácií ako Chorvátsko, Bulharsko alebo Egypt, po exotické ako Mexiko, Maurícius alebo Zimbabwe. Tieto zájazdy si tu dokonca môžete zakúpiť na splátky s 0% navýšením.

dovolenkaMáte zlé skúsenosti s cestovnými kanceláriami, ktoré opísali hotely a strediská ako z rozprávky, no po príchode do destinácie sa Vaša rozprávka zmenila na nočnú moru? Prečítajte si recenzie hotelov, o ktoré máte záujem, od zákazníkov, ktorí ich už navštívili na recenzie.travel alebo sem môžete svoju skúsenosť pridať aj Vy. Nejde len o slovný popis, recenzie sú neraz doplnené aj fotografiami účastníkov zájazdu. Vyhľadávanie si môžete jednoducho filtrovať podľa krajiny a oblasti.

Vrátili ste sa z dovolenky, ale zabudli ste kúpiť darčeky pre svojich známych? Nevadí. Vyberajte originálne darčeky u nás na Slovensku. Má niekto z Vašich blízkych narodeniny, oslavujú Vaši rodičia výročie alebo sa chystáte na svadbu? Prekvapte niečím netradičným ako napríklad mravčia farma, gigantická ploskačka, kvitnúce čaje, alkoholové piškôrky, čokoládové prsia či golf na WC a mnoho ďalších. Darček bude doručený na Vami uvedenú adresu. Môžete oslávenca prekvapiť darčekom, ktorý ho bude čakať pri dverách prostredníctvom kuriéra alebo mu ho odovzdajte osobne. Medzi fakt originálne prekvapenie zaručene patrí darček v podobe „Daruj hviezdu“. Je to romantický spôsob, ako môžete žene svojich snov vyjadriť, čo pre Vás znamená. Určite ste aj Vy niekedy svojim blízkym povedali, že by ste pre nich zniesli aj modré z neba. Nie je to síce tak celkom modré, ale môžete darovať kúsok neba, ktorý bude mať obdarovaný len pre seba. Pri zakúpení tohto darčeku dostanete darčekový certifikát, mapu hviezdnej oblohy, registračný formulár a šesťstránkový návod, ktorý vám pomôže so všetkými krokmi pri pomenovaní hviezdy.

Vyberajte dovolenku a darčeky cez internet rýchlo, jednoducho a cenovo výhodne. Prajeme Vám dokonalý relax na dovolenke a veľa radosti pri rozbaľovaní darčekov s Vašimi najbližšími.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*