Pin It
Domov / PR články / Ako založiť spoločnosť s.r.o

Ako založiť spoločnosť s.r.o

Založenie spoločnosti mi svojou zložitosťou v minulosti spôsobovalo vrásky na čele. Dnes je už všetko inak a ak nemáte radi papierovačky, existuje viacero spoločností, ktoré vyriešia všetko za Vás. Samozrejme treba sa na to pozerať z pozitívnej stránky. Ja osobne nemám chuť venovať svoj drahocenný čas a energiu do papierovačiek a chodení po úradoch. Podnikatelia sa delia na rôzne skupiny a každý má talent na niečo iné. Ste dobrý v podnikaní a preto svoj čas využite najlepšie  ako viete. Papierovanie nechajte na ľudí, ktorí sú v danom obore profesionáli a vedia veľmi dobre ako založiť sro. Ak nepočítate pri svojom podnikaní každé euro, je lepšie nechať všetko na profesionálov. Zjednodušene povedané, dnes si ľahko založíte vašu „eseróčku“ na kľúč.

Virtuálne sídlo vašej spoločnosti

Založenie s.r.oSídlo vašej firmy z časti vypovedá o serióznosti vášho biznisu. Na potencionálneho klienta lepšie pôsobí Sídlo firmy v Bratislave, Brne, Prahe, ako v malej dedine z východného Slovenska :) Služba prenájom sídla spoločnosti je určená pre všetkých, ale hlavne začínajúcim podnikateľom. Vďaka tejto službe môžete ušetriť nemalé mesačné náklady, ktoré by ste inak dali na prenájom kancelárie. Vaše sídlo spoločnosti vás bude stáť od 11€/mesačne, čo považujem za prijateľnú cena. Vaša spoločnosť bude disponovať oficiálnym sídlom s adresou v Bratislave, čím ušetríte náklady za zabezpečenie vlastných priestorov.

Podnikanie si dnes môžete viacerými spôsobmi uľahčiť a hlavne ušetriť svoj čas, energiu a peniaze. Ušetrené peniaze môžete investovať do lepšej PC techniky. Pre svoje podnikanie určite využijete nový notebook. mne sa osvedčila značka lenovo a konkrétne modely z rady Lenovo ThinkPad Edge E330.

Čo býva zvyčajne zahrnuté v poplatku pri založení firmy cez externú firmu: 

  • Odborné poradenstvo pred, počas aj po založení spoločnosti.
  • Vypracovanie všetkých materiálov k založeniu spoločnosti – stačí váš podpis a notárske overenie.
  • Návrh na vystavenie Osvedčenia o živnostenskom oprávnení (Živnostenský list) na Živnostenský register.
  • Platba súdneho poplatku za zápis spoločnosti do obchodného registra.
  • Registrácia spoločnosti na Daňovom úrade k plateniu dane z príjmu.

 

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*