Domov / Návody / Ako nájsť výhodné povinné zmluvné poistenie

Ako nájsť výhodné povinné zmluvné poistenie

Povinné zmluvné poistenie – dilema každého vodiča. Máte pocit, že vlastníte málo výhodné zákonné poistenie, alebo platíte príliš mnoho? Uvažujete o zmene poisťovne, ale neviete čo Vám ponúkne naviac nová poisťovňa a všade to bude rovnaké? Portál netfinancie.sk Vám porovnanie cien a uzatvorenie povinného zmluvného, havarijného a cestovného poistenia online. Získate všetky potrebné informácie zo sveta poistenia. Veľmi jednoduchým spôsobom, si v poistnej kalkulačke nájdete cenovo najvýhodnejšie poistenie od rôznych poisťovní.

 

 

PZP

Hlavné výhody portálu netfinancie.sk:

  • Možnosť porovnať si povinné zmluvné poistenie .
  • Nestranné a nezávisle porovnanie poistení – Nie je uprednostnená žiadna poisťovňa, alebo produkt.
  • Výborný prehľad aktuálnych zliav a bonusov na trhu.
  • Platíte priamo poisťovni
  • Možnosť uzatvoriť poistenie osobne, telefonicky a online.
  • Bezplatné poradentsvo.

Webový portál netfinancie.sk poskytuje porovnanie rôznych druhov poistenia, podmienok PZP, už od roku 2007. Ako užitočnú službu považujem porovnávacie kalkulačky pre havarijné a cestovné poistenie. Na webovom portály Netfinancie možete uzatvoriť poistenie domov a domácností online. Cesta do zahraničia za priateľmi a rodinou sa môže často skomplikovať. Preto považujem za nutnosť, vybaviť si cestovné poistenie cez Netfinancie. Web je celkovo prehľadný, avšak chýba mi tam drobečková navigácia (breadcrumbs), teda navigácia, ktorá ukazuje kde sa momentálne na webe nachádzam. Ďalší nedostatok webu považujem nefunkčný responsive dizajn, ktorí je už dnes považovaný za štandard. Teda správne zobrazovanie na mobilných zariadeniach, tak aby nemuseli web posúvať cez horizontálny posuvník.

Povinné zmluvné poistenie niekedy zbytočne preplácame. Ja som prvý rok platil za auto poistenie 100€, po preskúmaní trhu som našiel cez Netfinancie poistenie s rovnakými podmienkami za 75€, čo je dosť výrazná zľava. Rozhodne odporúčam porovnanie PZP. Samozrejmosťou je poistenie motocyklov, prívesných vozíkov, nákladných a iných vozidiel. Ceny začínajú na hranici 75€. Porovnanie je výhodné hlavne pre, mladých vodičov a majiteľov výkonnejších áut. Vďaka webu netfinancie.sk môžete ušetriť až stovky eur.

Na webe Netfinancie uzatvoríte Poistenie, za pár minút online, osobne, alebo telefonicky. Všetky potrebné informácie o poistené renomovaných slovenských poisťovní. Celý proces je rýchly, pohodlný a bezpečný. Tím ľudí sa o svojich klientov stará počas celej doby poistenia.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*