Pin It
Domov / Návody / Tu je návod ako vyriešiť problém s predčasnou ejakuláciou

Tu je návod ako vyriešiť problém s predčasnou ejakuláciou

Masturbácia je skvelý nástroj na trénovanie, kde môžete jednoducho zlepšovať dĺžku a kvalitu erekcie. Neveríte? Nikdy ste to neskúšali? Tak čítajte ďalej, ako pomocou masturbácie docieliť, aby ste zabránili predčasnej ejakulácii.

Je veľký rozdiel len tak si pohonievať pred pornom, alebo brať masturbáciu ako tréning pred sexom. Keď sa začal môj sexuálny život. Vydržal som vnikať do partnerky od 30 sekúnd do 3 minút. Samozrejme s týmto výkonom nebola moc spokojná.

Vyskúšali sme teda techniku, že v rámci predohry mi ho jednoducho vyhonila. Chvíľu sme sa potom ešte maznali, bozkávali, hladkali. Ona sa venovala viac môjmu penisu a o chvíľu sme išli znova na to. Vydržal som potom výrazne dlhšie a ona sa dokázala urobiť. Pretože už som ho nemal tak citlivý.

Samozrejme nie každý muž môže po ejakulácii hneď pokračovať. Mnoho hlavne starších mužov má s týmto problémy. Tu zvyčajne záleží na vašej celkovej kondícii. Veľký vplyv na to za akú dobu sa vám znova postaví má aj partnerka a jej šikovnosť. Chcete vedieť ako mať silnú a dlhotrvajúcu erekciu? Tu sa dozviete ako.

Existujú však techniky, pomocou ktorých môžete sami určovať dĺžku vašej erekcie, vďaka masturbácii? Počuli ste už výraz Kegelove cviky, alebo suchý orgazmus?

Tu je metóda, ktorá pomáha mužom mať tvrdú erekciu


Čo musíte vedieť, aby ste sa vyhli predčasnej ejakulácii.

Každý muž sníva o tom, aby sa mohol milovať ako dlho chce. V mladosti väčšina zdravých mužov nemá problémy s erekciou a vydrží tak 2-5 klasických orgazmov a potom z nich už nevyjde ani kvapka. Proste vyčerpáte zásoby v semenníkoch. Po nejakej dobe sa zásoby opäť doplnia.

Predstavte si že dosiahnete  vašou partnerkou 5x orgazmov za noc a iba raz sa vystriekate. Jednoducho dosiahnete orgazmus, ale nedôjde k ejakulácii. Urobíte sa a môžete pokračovať ďalej! O tomto sníva mnoho mužov. Dosiahnuť suchý orgazmus môžete niekoľkými spôsobmi:

  • Tesne pred orgazmom zatlačíte na bod medzi semenníkmi a análnym otvorom. Budete cítiť kde je to správne miesto a ejakulát sa nedokáže pretlačiť von. Tento spôsob nie je moc praktický pretože musíte použiť jednu ruku a zrazu si stláčať nejaké miesto. Trocha to prerušuje celý akt milovania a niektoré partnerky pre to nemusia mať pochopenie. Samozrejme môžete sa o tom otvorene porozprávať a vysvetliť jej, že potom vydržíte dlhšie. Odporúčam túto techniku trénovať počas masturbácie.
  • Kegelove cviky. Zatlačíte svoj PC sval. Čo je PC sval? Skúste zámerne prerušiť prúd moču. Sval ktorý ste použili sa nazýva PC sval. Je to presne ten istý sval, ktorým môžete zastaviť ejakuláciu. Potrebujete však trénovať aby ste dokázali udržať tlak semena :)
  • Moja vlastná technika: Pri masturbácii sa sústredíte na moment kedy už cítite, že prichádza orgazmus. Tesne pred tým prestanete. Proste v tom najlepšom prerušíte stimuláciu. Nesmiete prekročiť istú hranicu, pretože potom už nie je cesta späť.

Varovanie! Raz za čas sa poriadne vystriekajte!

Mnoho o našom tele lekári stále nevedia. Ja si myslím že telo je úžasný mechanizmus a má fungovať tak ako sme boli stvorený. Preto ak aj ovládnete tieto techniky, niekedy možno budete mať pocit že pri sexe už nepotrebujete ejakulovať, pokiaľ práve nechcete plodiť deti.

Podľa mňa je to zdravé vystriekať sa a môžu sa tak obnoviť nové zásoby. Niekde som sa aj dočítal, že na tvorbu ejakulátu je potrebné veľké množstvo energie a užitočných látok vo vašom tele. Teda spomínali tam, že pokiaľ ovládate techniku suchého orgazmu a nevystriekate sa pri sexe. Ušetríte si vlastne energiu svojho tela na tvorbu nového ejakulátu.

Môj názor je ale taký, že pokiaľ mám sex s partnerkou a použijem techniku suchého orgazmu a ona už je hotová, na konci sa aj ja vystriekam v plnej kráse aj s veľkým množstvom semena.

Žiadna porucha by teda nemala nastať, ale proste občas je dobré dať ejakulát von!

Kegelove cviky – rýchla cesta k dlhotrvajúcej a silnej erekcii.

K čomu vám pomôže toto cvičenie:

  • Zbavíte sa predčasnej ejakulácie.
  • Zbavíte sa erektívnej dysfunkcie.
  • Váš penis bude tvrdý a zdravý.
  • Dosiahnete tvrdšiu a zdravšiu erekciu.
  • Zlepšíte si prietok krvi v penise.
  • Prežijete silnejší orgazmus.
  • Zlepšenie udržania moču – nemusíte v noci chodiť na záchod.
  • Najdôležitejšie – získate kontrolu nad ejakuláciou, čo vedie k vylepšeniu sexuálnej výdrže a taktiež k dosiahnutiu niekoľkonásobných orgazmov.

Ide posilňovanie kostrového svalstva – svaly panvového dna (pubococcygeus nazývaný aj PC sval). Cvičenie tohto svalu robíme v čase keď nemočíme. Vyskúšajte zadržať sval stiahnutý čo najdlhšie. Asi nevydržíte mať stiahnutí sval dlhšie ako pár sekúnd. Ak ho nedokážete stiahnuť vôbec, je to znamenie že potrebujete tento sval posilňovať.

Nemajte obavy, všetko sa dá zlepšiť pravidelným cvičením a získate silu a v posteli potom dokážete divy. Vynikajúca vec na tomto cvičení je, že ho môžete praktizovať kdekoľvek – V práci, v aute, pri počítači a nikto si to nevšimne). Nepotrebujete žiadne pomôcky, dokonca ani ruky a nohy.

Cvičte pravidelne a nechajte si nejaký čas na regeneráciu svalov. Pretože môže nastať normálna svalovica. Cvičte preto každý druhý deň. Vyhraďte si teda cvičenie na 3-4x týždenne.

Tréning kegelových cvikov

Prvých 6 týždňov, každý druhý deň robte 50 stiahnutí po dobu 1-5 sekúnd podľa sily vášho PC svalu. Pokiaľ vydržíte mať stihnutý sval viac ako 5 sekúnd vytvorte si interval podľa seba. Môže to byť 10-20 sekúnd. Zo začiatku pravdepodobne nevydržíte viac ako 1-2 sekundy. Postupne váš sval zosilnie a budete schopný udržať stiahnutie omnoho dlhšie.

Po šiestich týždňoch pravidelného cvičenia už budete vidieť výsledky. Nasleduje obdobie ďalších 6 týždňov, kedy si vymyslíte sami svoj plán cvičenia. Zvyšujte počet opakovaní. Vyskúšajte 100 opakovaní po 20 sekúnd. Trénujte PC svaly 10 min 4x do týždňa. Môžete vyskúšať stiahnuť sval a vydržať čo najdlhšie.

Chcete podporiť váš sexuálny život aj inak ako kegelovými cvikmi? Prečítajte si recenziu tabletiek na erekciu Zerex.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*