Domov / PR články / Nevzdávajte sa luxusu

Nevzdávajte sa luxusu

Každý človek, aj ten skromný a nenáročný zatúži párkrát v živote po luxuse. Toto slovo má však pre každého iný význam. Je to abstraktný pojem, ktorý sa môže zhmotniť do konkrétnej podoby podľa vlastných predstáv alebo zostať nehmotný v podobe služby. Niektorí tvrdia aj o určitých citoch, že je to luxus. V dnešnej dobe sú možno pravá láska a priateľstvo skutočným nedostatkovým „tovarom“. Luxus nemusí znamenať rovno prepych a honosné vily so služobníctvom. Môže to byť posedenie pri kvalitnom víne, večera v dobrej reštaurácií alebo víkend vo wellness hoteli.

Luxus však môžete dopriať sebe alebo svojim najbližším aj ako darček v podobe šperku či hodiniek. Medzi tie najvkusnejšie určite patria hodinky Guess, rovnako ako celá firma Guess by Marciano. Už desaťročia pôsobia v módnom svete. Francúzska vášeň je vložená do každého ich výrobku, v ktorom nájdete zmyselnosť, čistotu, krásu a túžbu po nových vzrušujúcich zážitkoch. V ponuke hľadajte skutočne luxusné pánske, ale aj dámske hodinky, ktoré sú zdobené kryštálmi a pokladajú sa viac za šperky ako „obyčajné“ hodinky. Čistú oceľ a odvážne tvary zvýrazňujú perleťové prvky alebo jemné farby.

hodinkyDámske hodinky spájajú jemnosť a eleganciu. Nielen zlaté hodinky Guess nájdete na stránke hodinky-guess.cz.Takto si môžete dopriať luxus, ktorý Vás bude sprevádzať každý deň a aj Vaše okolie uvidí, ako si ceníte seba a svojich blízkych. Venujte si takýto komfort v prijateľnej cene. Samozrejmosťou je rýchle dodanie. Na scéne internetového predaja sa tento e-shop pohybuje už niekoľko rokov a  ponúka hodinky svetových značiek. Pôsobí na Slovensku, v Českej republike, Poľsku a Nemecku.

Ďalšou možnosťou štýlového darčeka sú šperky a dobrou voľbou sú napríklad i prstene. Dnes sú veľmi obľúbené práve titánové prstene. Ich ponuku si môžete pozrieť TU. Titán je nový materiál, ktorý si ľudia obľúbili vďaka svojim vlastnostiam ideálnym na každodenné nosenie. Ide najmä o pevnosť, odolnosť voči mechanickému poškodenie, neoxiduje a dokáže byť dlhý čas lesklý. Takto odolný materiál je vhodný aj na výrobu snubných prsteňov, aby aj manželstvo bolo také odolné ako titán. Alergici na kov sa môžu z neho tešiť rovnako, pretože nevyvoláva žiadne reakcie.

Túžite aj Vy po luxuse? Doprajte si ho. Darujte sebe alebo svojim blízkym niečo, čo má hodnotu. Vy za to určite stojíte.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*