Domov / PR články / Prebicyklujte sa ku zdraviu

Prebicyklujte sa ku zdraviu

V dnešnej dobe stále viac ľudí prichádza „na chuť“ čaru bicyklovania. Nielen preto, že je to najlacnejší druh dopravy, ktorý navyše šetrí životné prostredie, ale aj kvôli pozitívnemu vplyvu na ľudský organizmus. Bicyklovanie ma priaznivý vplyv predovšetkým na náš kardiovaskulárny systém, ale pomáha aj spaľovať tuky a zviditeľniť naše svaly. Ak hľadáte voľnočasovú aktivitu alebo spôsob ako znížiť svoju nadváhu, bicyklovanie je ideálnym športom. Základom je kvalitný bicykel. Ak ste už aj cyklistickým nadšencom, ale bicykel ste zdedili po starších súrodencoch alebo rodičoch, investujte radšej do nového „dela“ a starý bicykel nechajte napríklad na odbehnutie na nákupy. Ak ste urobili rozhodnutie, že sa chcete seriózne venovať cyklistike, je priam nutnosťou zvoliť si vhodný bicykel.

bikeŠiroký výber bicyklov a všetkého, čo na cyklistiku potrebujete nájdete na bicykle.eu. Ide o predajňu, bazár a servis s možnosťou nákupu z pohodlia domova cez internet. V ponuke e-shopu sú horské, cestné, krosové a detské bicykle. Ak ste už skúseným cyklistom a potrebujete iba niečo vymeniť, v ponuke sú aj komponenty ako reťaze, kotúčové brzdy, pedále, riadidlá, kľuky, plášte či duše. Pre tých, čo využívajú bicykel ako dopravný prostriedok je zákonnou povinnosťou prilba na bicykel. Každý cyklista ocení aj doplnky ako napríklad cyklomerače, športtestre, rukavici či cyklistické okuliare. Pre pohodlnejšiu jazdu sú potrebné cyklistické dresy a rukavice na bicykel. Pre prípad neočakávaných udalostí je dobre mať vždy po ruke cyklonáradie. Toto všetko nájdete na „bicykle.eu“, kde majú pre Vás pripravený aj vernostný a zľavový systém, ktorý zaručí najlepšie ceny.

Jednou z možností výberu horského bicykla sú bicykle Author. Vznik tejto európskej značky pre jazdné, horské a cestné bicykle, bike príslušenstvo a športové potreby je datovaný od roku 1993. Značka Author patrí medzi najpredávanejšie značky českého a slovenského trhu.

Pri cyklistickom tréningu, ako každom inom, sú pre telo potrebné proteíny alebo inak nazývané aj bielkoviny. Sú základným stavebným prvkom svalov. Pri fyzickej námahe je dôležité dodávať telu zvýšený prísun proteínov. Majú pozitívny vzťah na rast svalov a aj ich ochranu v období diéty či redukciu telesnej hmotnosti. Takýto prísun je ťažko zabezpečiť iba stravou, a preto si ho môžete zabezpečiť tiež vysokokvalitnými proteínmi vyrobenými šetrným výrobným postupom. Ponuku si môžete pozrieť, ak kliknete sem.

Využite teda ešte posledné lúče slnka,  príjemné jesenné počasie a hor sa na bicykel. Vyformujete si nielen postavu, ale fyzický pohyb Vám vyplaví endorfíny, ktoré zabezpečia dobrú náladu a úsmev na tvári.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*