Pin It
Domov / Hazard / MS v hokeji 2011 – príležitosť na zárobok

MS v hokeji 2011 – príležitosť na zárobok

Každý Slovák už vie že začali majstrovstvá sveta v hokeji. Všetci sa z toho tešíme a najväčšiu radosť z toho majú stávkari a stávkové spoločnosti. V dnešnej dobe je úroveň týmov úplne niekde inde ako to bolo kedysi. A tu vzniká na dobrá možnosť na zárobok :)

Hneď prvý zápas majstrovstiev vyhrali Nemci nad ruskom 2:0. Nekontroloval som kurz, ale na Nemcov bol určite vysoký . Preto sa oplatí stávkovať na outsiderov, kurzy na nich sa pohybujú okolo 10-12 to je u stávkových spoločností dosť nevídané a je to veľká šanca na výhru. Keď by ste stavili na každého outsidera 1 € a trafíte napr 2 zápasy ste vysoko v pluse. Minulý rok sa mi podarilo vyhrať 20 € stavil som na finále Česko – Rusko tiež bol na Česko kurz 4. Kto sa stávkovaniu trocha venuje vie, že majstrovstvá v hokeji sú obrovská príležitosť na zvýšenie svojho banku.

V ďalšom článku prinášam niekoľko základných rád a tipov pre stávkarov

Na záver prezradím jedno základné pravidlo. Ako Pri každom hazarde je ho nutné aplikovať  a znie: stavím iba toľko koľko si môžem dovoliť prehrať. A taktiež v najlepšom treba prestať.Tento článok neslúži ako návod na zbohatnutie a autor nenesie žiadnu zodpovednosť za finančné škody spôsobené jeho používaním.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*