Pin It
Domov / PR články / Ekologické a štýlové bývanie

Ekologické a štýlové bývanie

Chcete, aby sa Váš domov stal príjemnejším a útulnejším, ale neviete, ako to dosiahnuť? Domácku atmosféru zaručene zabezpečia aj drevené obklady. Nekupujte nekvalitné výrobky neoverených firiem, ale stavte na kvalitné slovenské drevo  z podtatranských hôr. Slovenská kvalita zaručuje tovar dôkladne vysušený, viackrát opracovaný a obrúsený. Každý kus má dokonalý povrch. Takáto kvalita je teraz v ponuke za najnižšie ceny na trhu. Drevené obklady sú vhodné nielen na steny interiéru, ale aj na strop či dokonca obklad fasády.

 

gaucV súčasnosti je obľúbenou možnosťou výberu z množstva drevených obkladov práve tatranský profil, ktorý je vyrábaný zo smrekového dreva. Smrek je najčastejšie používaný stavebný materiál na Slovensku. Medzi jeho prednosti patrí pevnosť, kvalita a predovšetkým výborné znášanie zaťaženia slnečným žiarením a vyššej vlhkosti. Smrek má krásnu prirodzenú kresbu dreva. Tento obklad je ekologický a zdravotne neškodný. Ponuku tatranského profilu v rôznych rozmeroch a dĺžkach nájdete na tejto linke. Vďaka svojej rozšírenosti je tatranský profil aj cenovo dostupný. Najviac sa využíva ako obklad do podkrovia, obklad stien či prečnievajúcej strechy.

Ak už máte vytvorenú príjemnú domácku atmosféru, ale chcete sa cítiť pohodlnejšie pri večernom posedí s priateľmi, pozeraní televízie alebo čítaní dobrej knihy, zabezpečte si moderný a coolový sedací vak, ktorý patrí k relaxačnému nábytku. Prvýkrát bol navrhnutý talianskou spoločnosťou Zanotta v roku 1969 a odvtedy sa stal celosvetovo obľúbeným nábytkom, ktorý pozná dnes takmer každý. Sedacie vaky si môžete z pohodlia domova objednať z e-shopu sedacipytelemi.cz. Je to najväčší obchod so sedacími vakmi v Českej republike. V ponuke sa nachádza viac ako 300 druhov sedacích vakov, na ktorých môžete sedieť už do 3 dní. Tento e-shop garantuje ich najnižšiu cenu a možnosť vrátiť ho bez udania dôvodu, pretože ich heslom je 100 % spokojnosť alebo vrátenie peňazí. Ak ste milovníkom originality a jedinečnosti, na stránke sedacipytelemi.cz nájdete aj niekoľko vakov, ktoré boli vyrobené exkluzívne iba pre tento obchod a nikde inde ich nekúpite. Na výber je množstvo materiálov ako ekokoža, pravá koža, plyš, nylon, semiš, plátno. Vybrať si môžete aj z rôznych tvarov, farieb a objemu.

Vytvorte si príjemný a útulný domov. Ak Vám v ňom niečo ešte chýba, neváhajte doplniť si to a užívať si dokonalosť odpočinku v domove, o ktorom ste vždy snívali.

Jeden komentár

  1. Vynikajúci článok. Marián Pavuková

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*