Pin It
Domov / PR články / Kam skloniť hlavu na cestách?

Kam skloniť hlavu na cestách?

Máte už naplánované, kam by ste chceli vyraziť na predĺžený víkend, jesenné alebo zimné prázdniny, či dokonca na Silvestra? Cieľ možno máte stanovený, ale bez zabezpečeného ubytovania sa môžete len ťažko vydať na cestu.

Na výber máte obrovské množstvo ubytovacích zariadení. Ako sa v tom všetkom vyznať?  Teraz máte skvelú príležitosť pozrieť si všetky ponuky ubytovania na Slovensku na jednom mieste. Pomôže Vám pri tom ubytovanie od KISKA Travel. Úplne jednoducho si tu môžete vybrať zariadenie podľa Vašich kritérií a z pohodlia domova uskutočniť aj rezerváciu. Najlepším pomocníkom pri výbere ubytovania sú postrehy a skúsenosti od klientov, ktorí už v minulosti zariadenia navštívili. Môžete si tu prečítať ich hodnotenia, ktoré Vám pomôžu pri Vašom výbere. Prichystané sú pre Vás aj pobyty so zľavou až 50 %. Táto spoločnosť funguje od roku 1990. Už od svojho vzniku je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr. Okrem ubytovania na Slovensku svoju ponuku rozšírili aj o ubytovacie zariadenia v Česku, Maďarsku, Rakúsku, ale aj Chorvátsku, Taliansku a Bulharsku.

dovolenkaAk sa chystáte tráviť svoj voľný čas na Slovensku v príjemnej rodinnej atmosfére, tak voľte rodinné penzióny. Ak si neviete predstaviť, čo môžete od penziónu očakávať, tak slovenskou legislatívou je tento typ ubytovacieho zariadenia definovaný, ako zariadenie najmenej s piatimi izbami a najviac štyrmi stálymi lôžkami v izbe. Ide o jednoduché ubytovanie hotelového typu, poskytuje jednoduché služby a stravu od raňajok, až kompletné stravovacie služby. Penzióny na tejto linke Vás určite nesklamú.

Ako si spríjemniť pobyt počas voľných chvíľ? Jednou z množstva možností je aj víno. Posedenie s najbližšími pri kvalitnom vínku je nielen degustačný zážitok, ale aj kvapka k zbližovaniu. Môžete si objednať fľašu priamo od dovozcu, kde získate XXL balenia vína za najnižšiu možnú cenu na trhu, ale zabezpečia Vám aj dopravu zahraničného vína už od 6 kusov. Pre zaregistrovaných zákazníkov sú pripravené špeciálne zľavy.

Či už je Vaša dovolenka doma alebo v zahraničí, vždy ju prežívajte bez stresu a po dôkladnej príprave, ktorá Vám ušetrí mnoho starostí.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*