Domov / PR články / Zariaďte si domácnosť po svojom

Zariaďte si domácnosť po svojom

Chystáte sa zariadiť Váš nový dom, byt alebo kanceláriu? Okolo Vás je nespočetné množstvo ponúk nábytku a čím ich je viac, tým ťažšie si vyberáte? Aký nábytok je moderný, kvalitný a vhodný? Nebaví Vás chodiť od obchodu k obchodu a pozerať, vyberať, porovnávať? Využite všetky výhody internetového nakupovania, kde môžete zariadiť celý byt pár kliknutiami. Vami zvolený nábytok bude doručený priamo na adresu, ktorú uvediete v objednávke. Navštívte internetový obchod katalognabytku.sk. Nájdete tu nielen kvalitný a cenovo dostupný nábytok, ale aj rôzne doplnky do domácnosti. Ponuku tvoria produkty  renomovaných európskych a slovenských výrobcov. Všetko je prehľadne roztriedené a určite Vás tiež potešia produkty v akcii a štýlové darčeky.

Miestom zabávania sa s priateľmi, posadenia so známymi alebo rodinnej pohody s deťmi je obývačka. Ako by mala vyzerať moderná obývačka, ktorú bude každá Vaša návšteva obdivovať? Desiatky zostáv moderného i klasického dizajnu nájdete v spomínanom internetovom obchode. Základ tvorí výber pohodlnej sedačky. Jej tvar a veľkosť voľte podľa pôdorysu miestnosti. Ku sedačke patrí konferenčný stolík. Možností je veľa, v ponuke sú rôzne tvary i materiál. Súčasným trendom sú jednoduché, nízke stolíky a otvorené knižnice. Nenatlačte do nej plno kníh, ukladajte ich vzdušne. Okrem kníh môžete do jednotlivých políc poukladať rôzne doplnky, čo vytvorí nový dojem. Na dotvorenie interiéru použite závesy, záclony, vankúšiky a koberce v správnom farebnom zladení.

NábytokNemali by sme zabúdať ani na kvalitné osvetlenie. Vhodným rozmiestnením svietidiel dotvoríte vhodnú atmosféru. Dôležité je jednak centrálne osvetlenie, ktoré dostatočne osvetlí Vašu obývačku, a jednak rozmiestnite po miestnosti lampy alebo bodové osvetlenie, ktoré nabudia správnu atmosféru. Vyberte si napríklad žiarovky led z eshopu profisvietidla.sk.

Hlavnou výhodou LED žiaroviek je najnižšia spotreba elektrickej energie. Osvetlenie je už súčasťou nášho bežného života a patrí k životnému štandardu. Bez osvetlenia by to bol návrat do stredoveku. Dnešná doba umožňuje ušetriť náklady na energiu, tak to využite. K ďalším výhodám patrí ich životnosť. LED žiarovky Vám dosvietia po 25 000 až 50 000 hodinách. Až 90% elektrickej energie premieňajú na svetelnú, čo znamená, že sú veľmi efektívne. Dokonca ani nemusíte čakať niekoľko sekúnd, kým sa svetlo zapne.

Takže nakupujte jednoducho, rýchlo, efektívne a v neposlednom rade výhodne. Po nákupe a zariadení domu či bytu už môžete túto stavbu nazývať domovom.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*