Domov / PR články / Koľko kníh prečítate za rok?

Koľko kníh prečítate za rok?

Národ, ktorý málo číta, málo vie. Národ, ktorý málo vie, prijíma zlé rozhodnutia…doma, v obchode, na súde, pri volebnej urne. Nevzdelaná väčšina môže prehlasovať vzdelanú menšinu a to je veľmi nebezpečný aspekt demokracie…Koľko kníh ste prečítali za rok 2012? Ja osobne len 10 kníh. Áno pre niekoho je to žalostne málo a pre niekoho nemožná predstava ako strácať svoj drahocenný čas. Momentálne sa však snažím počet ročne prečítaných kníh zvyšovať. Nezáleží od druhu literárneho žánru, hlavne čítajte :) Každoročne vychádza nespočetné množstvo kníh, núdza o knihy teda nebude.

Kde kupovať knihy a kde získavať inšpirácie na knihy?

KnihyDnes odporúčam využiť nákup kníh na internete. Výhoda nákupu na internete je hlavne možnosť porovnať ceny s konkurenčnými e-shopmi. Recenzie kníh od užívateľov na internete, mi viac krát pomohli pri výbere vhodnej knihy. Podľa hodnotenia užívateľov a recenzií sa ľahšie rozhodujem, ako od odporúčaní predavač, ktorý ma presviedča, že táto kniha je najlepšia. Knihy odporúčam jednoznačne kupovať cez internet. Kniha je tovar ako každý iný, a pri nákupe na internete môžete ušetriť nemalé prostriedky.  Ak vlastníte e-shop zameraný na predaj kníh, pri propagácii e-shopu Vám pomôže reklamná agentúra. Poteší ma aj dobré odporúčanie na knihu od priateľov, prípadne rodiny. Spokojný s odporúčaním od známych, som bol v 95% odporúčaní. Existujú knihy, ktoré odporúčam vôbec nečítať. Na internete zoženiete odbornú, fantasy, sci-fi, romantickú literatúru. Potrebujete knihu na tematiku moderné hudobné nástroje dnes to nieje problém.

Stretol som sa s tvrdením: „Kniha ktorú stačilo čítať  len raz nestála za to, aby sme si ju prečítali ani len ten jeden krát.“ Na druhej strane ak niekto prečíta 500-1000 kníh za rok, ťažko môže niektorú knihu čítať viac krát :) Pri druhom čítaní knihy, som často natrafil na niečo nové, čo som pri prvom čítaní nepostrehol. Máte nejaké dobré odporúčané knihy? Napíšte svoj názor do komentárov.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*