Domov / PR články / Ekonomický online systém pre živnostníkov a malé firmy.

Ekonomický online systém pre živnostníkov a malé firmy.

Malým živnostníkom a podnikateľom dávam do pozornosti prepracovaný ekonomický online systém Superfaktura.sk. Veľa začínajúcich podnikateľov robí zo začiatku chybu a snaží sa šetriť na užitočných veciach. Samozrejme netreba vyhadzovať peniaze za zbytočnosti. Treba však od začiatku uvažovať o pracovných postupoch a pomôckach, ktoré nám môžu mnohé veci zjednodušiť, alebo automatizovať. Tým Vám vlastne do budúcnosti prinesú peniaze. Svoj drahocenný čas vymeníte za pár eúr. Nenávidená administratívna práca a „papierovačky“ sa ľahko môžu stať zábavou.

Prečo si vybrať ekonomický systém Superfaktura.sk

  • Superfaktúra.sk Vám ponúka veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie celého systému, nepotrebujete žiadne školenia, systém sa sám dokáže učiť Vaše postupy a čím dlhšie ho používate, tým je práca sním rýchlejšia sa efektívnejšia.
  • Systém je vždy online, dostupný z akéhokoľvek miesta s internetovým pripojením, nieje závislý na žiadnom operačnom systéme a nevyžaduje inštaláciu.
  • Nemusíte sa báť, že máte zastaranú verziu programu – systém je vždy aktuálny
  • K dispozícii máte prehľady o tržbách, nákladoch, zisku, predpokladaných daní na konci roka, či platobnej disciplíne klientov sú k dispozícii v reálnom čase.
  • Svoje staré faktúry si automaticky importujete z Excelu, Pohody a iných účtovných programov.

Super fakturaVšetko niečo stojí a ani Superfaktúra nie je zadarmo. Superfaktúra je platená služba. Ekonomický online systém si môžete vyskúšať na 1 mesiac zadarmo, bez obmedzení a ak sa Vám produkt zapáči, môžete ho využívať za poplatok 4.90 EUR mesačne. Pri objednaní na 6 a 12 mesiacov dostanete zľavu.

Na ukážku Vzor faktúry – Faktrúry vytvorené v systému superfaktúra.sk vyzerajú výborne a profesionálne. Do faktúry môžete doplniť vaše logo a pečiatku. Vystavené faktúry sú rozdelené podľa farieb, podľa toho v akom stave sa nachádza. Stavy faktúry sú rôzne: Žltá – čaká na úhradu, Žltá s bielym pruhom – čiastočne uhradená, Červená – Po splatnosti, Zelená – Uhradená. Farebné odlíšenie Vám vytvorí dokonalý prehľad o faktúrach a ich úhradách. Samozrejmosťou je vyhľadávanie a pokročilý filter faktúr. Platcovia sa nemusia obávať, ekonomický systém superfaktúra.sk podporuje platcov DPH. Ďalšia výhoda je posielanie faktúr poštou za Vás. Oslobodíte sa od tlačenia faktúr  a vypisovania obálok. Ušetríte čas a peniaze. Vaša faktúra sa vytlačí, zabalí a odošle za Vás Slovenskou poštou.

Ďalšie výhody skvelého projektu Superfaktúra.sk sa dozviete na webe http://www.superfaktura.sk/vyhody/

Záver: Tento systém odporúčam všetkým, začínajúcim podnikateľom. Oproti konkurencii Vám ponúka mnoho výhod. Váš Čas a energiu môžete využiť efektívnejšie. Ostane Vám viac času na Vaše podnikanie a nemusíte sa zaoberať s vecami, na ktoré nemáte chuť. Ekonomický systém Superfakúra.sk je intuitívny, prehľadný a jednoduchý.

Screenshoty z online systému Superfaktúra.sk:

faktura_big    kontakty_sf_private_bignaklady_sf_private_bigfaktura_sf_private_big

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*