Domov / Grafika / Tip pre webdizajnérov: odkiaľ sťahovať grafiku pre svoje weby…

Tip pre webdizajnérov: odkiaľ sťahovať grafiku pre svoje weby…

Ako začínajúci web-dizajnér, ste si určite často povedali: „Nemám čas kresliť  novú grafiku, potrebujem rýchlo vytvoriť nový web.“ Následne ste si potom položili otázku: „Odkiaľ mám zobrať grafiku, logo, fonty, slidery, pozadia pre môj nový web?“ Tieto otázky som si často kládol aj ja, kým som neobjavil web graphicriver.net. Mnoho web-dizajnérov  potrebuje pri tvorbe webu použiť grafické prvky tak, aby nový web vypadal profesionálne a bol vytvorený čo najskôr.

Hlavná myšlienka prečo podporujem podobné weby je: Nestrácať čas nad niečím, čo už je dávno vytvorené. Prečo by som sa mal snažiť vytvoriť lepší existujúci produkt, keď sa môžem sústrediť na veci, ktoré mi prinesú viac peňazí  s použitím už existujúcich pomôcok za pár dolárov.

Lightbox efekt pre zobrazovanie multimediálneho obsahu pre WordPress

lightboxUvediem príklad: Potrebujete pekný Lightbox efekt pre multimediálny obsah na vašom webe. Pri tvorbe webu pre môjho klienta som strávil niekoľko hodín hľadaním voľne dostupného Lightboxu. Nakoniec ma to prestalo baviť a hľadanie som vzdal. Následne som natrafil na Lighbox evolution, čo je podľa mňa jednoznačné najlepší Lightbox pre zobrazovanie multimediálneho obsahu na platforme Wordpres. Zákazníci o ňom tvrdia, že je to jeden z najlepších dostupných Lightbox efektov vôbec. Myslím, že cena 18 dolárov, nie je vôbec prehnaná a tie funkcie, ktoré Lightbox ponúka sú neskutočné. O jeho kvalite, svedčí množstvo predaných kusov.

Toto je len jeden z mnohých príkladov. Na webe Codecanyon.net nájdete niekoľko tisíc podobných produktov, ktoré vám doslova za pár dolárov vyriešia mnoho problémov, s ktorými sa stretávate pri tvorbe www stránok. V blízkej budúcnosti sa budem snažiť zverejňovať podobné produkty, ktoré som sú nejakým spôsobom zaujímavé, alebo mi pomohli vyriešiť nejaký problém.

Nástroj na zbohatnutie?

Weby ako Graphicriver.netThemeforest.net  sa pre niektorých dizajnérov a autorov stali doslova zlatým snom. V minulom článku som spomínal dvoch web-dizajnérov, ktorí zarobili milión dolárov  predajom jednej šablóny pre WordPress. Verím, že to môže byť hnacím motorom pre mnohých web-dizajnérov a kóderov. Najväčším lákadlom pre mňa je úroveň kvality predávaných produktov. Na tieto weby sa totiž nedostanú nízko kvalitné produkty. Preto máte záruku spokojnosti.

Poznáte nejaké ďalšie weby, z ktorých nakupujete grafiku?

Článok môžete podporiť na vybrali.sme.sk.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*