Domov / PR články / Miesto, ktoré stojí za návštevu

Miesto, ktoré stojí za návštevu

Mesto, v ktorom ľudia od nepamäti žili na plno, žili na úrovni. Človek tu žil i na kameni, neskôr bronze či železe. Predkovia „našej“ krvnej skupiny- Slovania objavili krásne miesto na Považí v 5. storočí a začali z neho budovať očarujúci šperk, ozdobu Slovenska, perlu na Váhu. Reč je o niekdajšom stredoveko-uhorskom „Norimbergu“. Dnes je to ikona spoločenského, hospodárskeho a kultúrneho rastu. Jednoducho, je to žlto-zelená Žilina. Historické centrum, Mariánske námestie, radnica so zvonkohrou a Farský kostol – symbol mesta, toto je len niekoľko kultúrno – historických pamiatok, ktoré mesto ponúka. Žilina je však aj administratívne centrum Žilinského kraja, a preto môže byť dôvodom Vašej návštevy aj služobná cesta.

Ak hľadáte vhodné ubytovanie, medzi najnovšie hotely v Žiline patrí aj hotel Galileo. Nachádza sa práve neďaleko historického centra. Zárukou Vašej spokojnosti je vysoký štandard nielen ubytovacích a stravovacích služieb, ale aj možnosť usporiadania rodinných osláv, pracovných stretnutí či poskytovanie kongresových služieb s príjemnou atmosférou. Ak vyberáte miesto pre Váš miting Žilina, potom  je ideálnym kandidátom. Hotel Galileo disponuje troma klimatizovanými mítingovými miestnosťami a jednou konferenčnou sálou až pre 50 ľudí. V týchto priestoroch môžu dokonca paralelne prebiehať 3 mítingy po 80 ľudí rozdelených do troch mítingových miestností. V týchto miestnostiach môžete usporiadať akýkoľvek druh kongresového podujatia.

mesto Či už pôjde o menšie alebo väčšie kurzy, tréningy, semináre alebo pracovné rokovania, priestory hotela sú Vám k dispozícií. V hotelovej reštaurácií zabezpečia gastronomické služby pre každý typ mítingu, pripravia bankety, posedenia či rodinné oslavy. Hotel Galileo si pri svojom pobyte v Žiline zvolila napríklad aj Lucie Bíla, Marián Čekovský, Miroslav Žbirka, Lenka Filipová či členovia skupiny Chinaski a ďalšie známe osobnosti.

Ak však nie ste cestovateľský typ alebo sa Vám v daždivom jesennom počasí nikam nechce, uvarte si horúcu kávičku a cestujte prstom po mape. Pokiaľ ste milovníkom kávy, nebojte sa investovať do kvality. Kvalitná káva je v prepočte na porciu drahšia len o pár centov ako neznačkové kávy, ale rozdiel vo Vašej šálke rozhodne pocítite. Rozhodovať pre kávu sa môžete z viacerých hľadísk. Podľa spôsobu prípravy, množstva kofeínu, vlastnej chute či kávového nápoja, ktorý si chcete vychutnať. Rozhodnutie je len na Vás, aby zážitok bol čo najintenzívnejšie.

Žilina rozhodne stojí za návštevu. Pokiaľ Vám však určité okolnosti nedovoľujú pricestovať v najbližších dňoch, naplánujte si túto cestu do budúcnosti a pri plánovaní si vychutnajte napríklad aj dobrú kávu.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*