Domov / PR články / Turčiansky dvor

Turčiansky dvor

… lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť

Človek si rýchlo obľúbi nejaké miesto, krajinu, ľudí. Pokiaľ sa cíti príjemne, nájde to, čo hľadá a pri spomienke sa mu zjaví na tvári úsmev, tak má dôvod a chuť sa vrátiť. Ak ešte len hľadáte to svoje miesto alebo chcete skúsiť niečo nové, tak sa nechajte zlákať do Turca.

Nájdete tu všetko, čo môže človeka bažiaceho po zážitkoch, ale i oddychu fascinovať. Turiec je známy svojimi očarujúcimi prírodnými kúskami, termálnymi prameňmi, ale aj historickými a kultúrnymi pamiatkami. Pre milovníkov letných i zimných športov ponúka mnoho príležitostí.

485134_580779685285562_1751678391_nPokiaľ idete týmto smerom, tak je najlepšie namiešať si z každého niečo. Či sa už budete vracať z túry, obhliadky pamiatok alebo z teplých kúpeľov, tak sa možno prichytíte pri tom, že hľadáte nápis reštaurácia Martin. Zastihol vás večer a vyhľadávate ubytovanie Martin? Prečo práve tu? Áno, je to najvýznamnejšie mesto, centrum Turca, no skúste ešte chvíľočku vydržať a zájsť pár kilometrov do dedinky Košťany nad Turcom. Niekoľko minútová cesta autom z Martina určite stojí za to. Nájdete tu totiž útulný a príjemný hotel Turčiansky dvor. Nechajte si zbiehať slinky na výborné tradičné jedlo, ktoré poteší všetky vaše zmysly. Večer si môžete spríjemniť aj pohárom dobrého vínka. Veď určite nie je tajomstvom, že pohár červeného k večery či pred spaním nám predlžuje život. Ponuka vín je tu naozaj pestrá. Ak si k vínu doprajete aj odpočinok a možno sa i necháte rozmaznať tunajším wellnessom, tak je isté, že sa to priaznivo odrazí na vašom psychickom i fyzickom zdraví. Prečo si občas neurobiť chvíľku pre seba? Potešte sa.

Turčiansky dvor pošteklí aj naše estetické cítenie. Priestory sú veľmi vkusne zariadené a váš pohľad určite upúta aj detský kútik ( či ste sem už prišli s deťmi alebo bez nich), pretože je spestrený veselým obrázkom povestných  pastierov Maťka a Kubka.

Hotel organizuje aj akcie ako Silvester, rodinné či firemné oslavy. Profesionálny personál pripraví všetko podľa vašich predstáv a vy tak môžete zo seba striasť organizátorské starosti. A čo keby vám niekto navrhol niečo ako „svadba Martin“? Skúste sa obrátiť na Turčiansky dvor, pretože tu sa nebránia ani vystrojeniu takejto veľkej udalosti. Postarajú sa, aby bolo všetko tip-top.

Neváhajte, choďte sa sami presvedčiť. Pretože raz vidieť je lepšie, ako stokrát počuť a čítať. Personál Turčianskeho dvora sa už na vás teší.

Text: PRMAGAZIN.SK

Foto: Turčiansky dvor

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*