Domov / PR články / Virtuálne sídlo – stavte na atraktívnosť

Virtuálne sídlo – stavte na atraktívnosť

Slovné spojenie virtuálne sídlo je ešte stále pre väčšinu laickej, ale i odbornej verejnosti veľkou neznámou. Pritom neustále vznikajú nové firmy a dookola sa rieši ten istý problém. Nevlastním žiadnu nehnuteľnosť, prenájom je predražený. Čo teraz? Od toho je tu práve virtuálne sídlo. Čo to je a aké výhody prináša? Každá právnická osoba je povinná uviesť zo zákona svoje sídlo v obchodnom alebo živnostenskom registri, alebo v inej evidencii, ktorú upravuje osobitný zákon. Nemusí však ísť o adresu, kde sa vykonáva všetka obchodná činnosť. Páčilo by sa vám, aby vaša firma mala sídlo v prestížnej Bratislave, hoci ste napríklad z Terchovej? Na adrese v Bratislave sa pritom nemusíte zdržiavať každý deň.

Práve vďaka lukratívnemu sídlu získate viac pracovných ponúk a tým aj vyššiu úspešnosť pri vykonávaní svojich obchodov. Viete, kto sa pokladá za klasickú klientelu využívajúcu virtuálne sídlo? Možno to vyznie zvláštne, ale sú to študenti študujúci v Bratislave a začínajúci slovenskí podnikatelia. Virtuálne sídlo ich vyjde oveľa lacnejšie ako prenájom priestorov. K možnosti využitia sa pridávajú aj podnikatelia po čerstvom založení s.r.o. No virtuálne sídlo nevyužívajú len malé firmy. Neraz si ho objednajú klienti z veľkých medzinárodných spoločností. Keďže takýto typ sídla ponúka registračnú adresu, tak sa zvykne nazývať aj registračné sídlo.

Luxury HomeOkrem adresy poskytuje tiež možnosť využitia prijímania, preposielania či úschovy pošty. O došlých listinách ste informovaní notifikáciou na mail alebo sms. Pošta sa eviduje a cez internet si môžete označiť, ktoré listiny chcete oskenovať a poslať. Špičkové virtuálne sídla ponúkajú aj prevádzku webovej stránky a emailov, či zriadenie faxového čísla. Medzi obľúbené patrí aj prenájom rokovacích priestorov. Cena prenájmu štandardne zahŕňa počítať, pripojenie na internet a občerstvenie. Registrácia sídla na zvolenej adrese je úplne bezpečná. Spoločnosti, ktoré sa prenájmom zaoberajú vedia, že tento typ služby je v zahraničí už dlhšiu dobu veľmi trendy. Prenájom sídla nebol ešte nikdy taký jednoduchý. Ušetríte peniaze a získate meno. Na čo platiť za to, čo nevyužívate? Virtuálne sídlo je vhodným riešením, ak nepotrebujete rozsiahle kancelárske priestory. Nájom takéhoto typu sídla vás môže vyjsť i priateľských 9 EUR. Ale podľa atraktívnosti miesta sa suma navyšuje a dosahuje aj 30 EUR za mesiac. Ročne vás teda prenájom vyjde zhruba na 108 – 360 EUR.

Ak sa rozhodnete pre registračné sídlo, tak viac nemusíte riešiť problém so sťahovaním. Vy môžete cestovať a robiť obchody v rôznych častiach republiky či sveta, ale vaša adresa zostáva stála. Podnikajte bez obáv. Pri registračnom sídle vám nehrozí riziko vypovedania nájomnej zmluvy. Je čas začať podnikať atraktívne.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*