Domov / PR články / Príprava auta na sezónu

Príprava auta na sezónu

Nielenže zimná sezóna skončila takmer doslova zo dňa na deň, jar sa niekde zabudla a zrazu nastalo priam letné počasie. Ak ste jedným z tých motoristov, ktorých prekvapilo počasie viac ako posledná faktúra za telefón, máme pre vás skvelý tip za skvelú cenu!

Pneumatiky.sk potešia nejedného motoristu svojimi akciovými ponukami na pneu a disky a to všetko skladom! Najlepšie ceny na akciové komplety, zľava na prezutie, vlastný pneuservis, či tisícky spokojných zákazníkov sú tou najlepšou zárukou vašej spokojnosti, spokojnosti auta a hlavne bezpečia na cestách. Keďže predaj pneumatík Matador je vždy obľúbenou témou medzi motoristami, nešlo urobiť nič iné, iba zľaviť i pneumatiky tejto značky. Ak ste teda fanúšikom kvalitných pneumatík za férovú cenu, neváhajte využiť ponuku, ktorá sa tak skoro opakovať nebude. Úspora poteší určite i vašu neustále hundrajúcu polovičku…

tirePo výmene pneumatík sa však celý kolobeh nákladov spojených s prepravou len začína. Od čistenia klimatizácie, cez nový olej, či samozrejme stále rastúce ceny pohonných hmôt sa nejednému milovníkovi presunu automobilom zahmlieva pred očami. Náklady sú to však adekvátne k pohodliu cestovania, poviete si, čo keby vám ale povieme, že to ide lacnejšie a to takmer o polovicu?

Že stále neviete? Auto na LPG! Obľuba využívania LPG v autách každým rokom rastie, čoho hlavným faktorom je cena LPG v súčasnosti dosahuje 47% ceny benzínu. Teda na kilometer ušetríte s autom s týmto pohonom až polovicu nákladov, a to je už poriadny balík usporených eur! Montáž LPG, a teda následná prestavba je dnes už vecou zvyčajne 1 až 2 dní, za ktoré bez svojho auta určite každý vydrží. Ako každá strana má dve mince, aj auto na LPG má svoje pozitíva i negatíva. Jediné negatívum tohto pohonu je iba investícia do prestavby vozidla. Platí však, že čím viac motorista jazdí, tým rýchlejšie sa mu náklady spojené s prestavbou vrátia. A to už skutočne stojí za zváženie, či LPG nie je tým najlacnejším a najperspektívnejším pre vášho štvorkolesového miláčika.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*