Pin It
Domov / PR články / Prosperujúca firma s jasným nadhľadom a prehľadom

Prosperujúca firma s jasným nadhľadom a prehľadom

1.5
Poznáte to. Po mnohých životných peripetiách, ste sa rozhodli založiť si firmu, stálo to mnoho úsilia, rokov a nápadov pre jej prosperovanie. V čase krízy sa mnohý pýtali, ako je možné, že strácajú zisk a prehľad.

Má to skutočne na svedomí kríza, alebo chaotické usporiadanie, či skôr neusporiadanie Vašich objednávok. Rozmýšľali ste ako zefektívniť a usporiadať a teda i sprehľadniť Vaše objednávky, zásielky, či jednoducho produkty pre odberateľov? Ponúkame Vám kreatívne riešenie a to skladové regály.

Šikovným riešením je pojazdný regálový systém, ktorý je komplexným logistickým riešením, ktoré ponúka úsporu regálových uličiek až do 90 %, pričom je napojiteľný na systém správy skladu (Warehouse Management System) a rádiový prenos údajov, tovar je možné prekladať bez ďalšieho doplňujúceho papierovania, čím efektívne využijete priestor a získate čas. Tento systém je realizovaný podľa metódy First in first out. Tento systém sa skladá z paliet, policových regálov a regálových systémov s konzolami.

Ďalším šikovným riešením je automatický paletový sklad s možnosťou zabudovania vo forme voľne stojacich zásobníkových skladov, pričom jeho konštrukčná výška je do 45 m. Nosnosť miesta uloženia do 7 000 kg.

Pozitívom sú rôzne vyhotovenia pre skladovanie s jednoduchou, dvojitou a viacnásobnou hĺbkou s možnosťou regálového obsluhovacieho zariadenia.Podobným riešením je i automatický sklad drobných súčiastok. Informovať sa môžete v mieste kontaktného strediska v Senci.

K týmto šikovným a efektívnym riešeniam ponúkame ešte jedno. Vysokozdvižné vozíky, ktoré nájdete na bazári. Prečo preplácať za niečo, čo v konečnom dôsledku je efektívne i už používané. Jazdené zariadenia môžu po dôkladnej obnove slúžiť zákazníkom ešte mnoho rokov. Rozšírenie ponuky Jungheinrich Slovensko o predaj takejto techniky oslovilo novú skupinu klientov.

V tomto kreatívnom využití financií a vysokozdvižných vozíkov dostupných na bazári nám napomáhajú ložiská.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*