Pin It
Domov / PR články / TopReality.sk – server, ktorý nesklame

TopReality.sk – server, ktorý nesklame

Pokiaľ si potrpíte na špičkové služby, kvalitu, no zároveň jednoduchosť a dostupnosť, tak server TopReality.sk Vám zaručene bude vyhovovať. Nielenže spĺňa všetky uvedené kritéria, ale zároveň patrí svojou návštevnosťou medzi top voľby mnohých z Vás. Počet denných návštev presahuje 35.000. I táto skutočnosť napovedá, že je to jednotka na trhu s realitami. Pokiaľ chcete využívať služby serveru, tak sa zaregistrujte a stanete sa tak súčasťou niečoho, čo jednoducho „letí“. Navyše, po dobu 30 dní má každá novoregistrovaná spoločnosť inzerciu celkom zdarma. Dôvodov, prečo inzerovať práve tu, je však omnoho viac.

V pomere ceny a návštevnosti sa TopReality radia k najlacnejším, a teda i takto sú bližšie k Vám. Ponuka všetkých inzerentov tohto serveru je automaticky posielaná na najväčšiu sieť realitných kancelárií na Slovensku. V praxi to znamená asi toľko, že pokrýva viac ako 50% slovenského realitného trhu. O profesionalite, flexibilite či podpore nemusíte pochybovať. Hľadáte tú najvhodnejšiu reklamnú stratégiu? Potom neváhajte kontaktovať toto presne cielené médium. Pokiaľ však stojíte na strane kupujúceho a zaujímajú Vás napríklad Byty na predaj, tak nie je problém vybrať si zo širokej ponuky. Nájdete tu aktuálne reality zo všetkých kútov Slovenska, v rôznych parametroch. Každý si tu zamiluje to svoje, čo mu doslova padne do oka.

O prospechu stránky vypovedajú reálne čísla a štatistiky. Server funguje už od roku 2007 a môžete tu vidieť viac ako 150. 000 inzerátov. Prakticky je tu zaregistrovaných viac než 3.000 realitných kancelárií. Váš obzor sa tak rozširuje a máte si skutočne z čoho vyberať. Možno ste sa nadchli pre Domy na predaj a snívate o súkromí či veľkej záhrade. Čo iné by Vám mohlo poskytnúť lepší prehľad ako najširšia ponuka nehnuteľností na TopReality.sk? Či už je to chata, chalupa alebo rodinný dom, všetko je tu plne zastúpené a čaká na svojho kupca. Mnohých iste oslovia aj zaujímavé témy na realitnom blogu, ankety či detailné fotoalbumy.Netreba si komplikovať inak jednoduché riešenia.

Od začiatku mája by mal reálnu podobu nadobudnúť návrh novely Devízového zákona, ktorý by umožňoval všetkým občanom Európskej únie získať poľnohospodársku pôdu a lesné Pozemky na predaj na Slovensku. Inzerujúce firmy by tak opäť získali väčšie možnosti s ohľadom na potencionálnych kupcov zo zahraničia. Investovanie do realít a nehnuteľností si drží svoju lukratívnu pozíciu. Jedným z riešení, ktoré Vám pomôžu nájsť ten správny smer v dravom svete realít sú i TopReality.sk. Je to server, ktorý Vás zaručene nesklame a vy si môžete byť istý jeho absolútnou diskrétnosťou, ústretovosťou a nadštandardom.
Väčšina z nás však vie rozoznať kvalitu sama, tak nech sa páči, vstúpte a presvedčte sa.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*