Domov / PR články / Vlasy a rok 2014

Vlasy a rok 2014

Dámy, zbystrite pozornosť. Rok 2014 sa nesie v znamení odvahy. Máme tu pre Vás prehľad najštýlovejších trendov, ktoré si môžu podmaniť aj Vaše vlasy. Každá žena vie, že nielen krásne biele zuby, ale aj vkusná hriva z nej robí neodolateľnú kráľovnú. Základom pre všetky typy vlasov v tomto roku je „hra“. Nebojte sa vytiahnuť tie najsilnejšie zbrane. Uvidíte, že kúzlenie s farbami a štýlmi Vám prinesie radosť. Pre tie menej odvážne zostáva „in“ aj široký výber klasických účesov nesúcich sa v elegantnom štýle. Kľúčovým slovom pre túto sezónu je najmä úžasná zmena, ktorú si môžete dopriať i cez tento odkaz.

Svetoví kaderníci vyzývajú k experimentovaniu. Obzvlášť silnou motiváciou majú byť strieborné pramene vychádzajúce zo spodnej časti vlasov. Za zvodné a sexy sa považujú aj trblietavé nuansy, ktoré oživia povrch Vašich vlasov.

Ani táto sezóna nezatracuje blondínky. Aj napriek neustálemu vtipkovaniu to zostáva príťažlivá farba a to vo všetkých možných variantoch. Do popredia sa obzvlášť tlačí medová a zlatá blond.

Rok 2014 praje i stále viac obľúbenému ombré. Aj nežné blondínky smú teraz bez ostychu spestriť svoju hrivu napríklad ružovým lookom. Neváhajte sa zamilovať do fialových odleskov, ale ani do mnoho-tónových efektov hnedej farby. Túto sezónu zabudnite na nudu. Doslova sa vypravte do štedrého spektra dúhy. Čo takto skúsiť to s čokoládovo-orechovými tónmi? Neevokuje to vo Vás relax, pôžitok, alebo posedenie pri voňavej čokoláde či káve? Pokiaľ ste práve dostali chuť, tak kliknite sem.

Pánov iste poteší, keď sa v ich blízkosti objaví divoká červenovláska. Farebné tónovanie prenikavej krásavice tak bude nielen moderné, ale najmä žiaduce. Kombinácia medeného odtieňa, dlhých lesklých vlasov a dráždivého pohľadu z Vás urobí ikonu každého večierka.

Čo sa týka strihu vlasov, stále vedú mikáda. Pokiaľ máte dlhšie vlasy, okrem galantných drdolov môžete staviť aj na padajúce vlasy s veľkými vlnami, ktoré sa nezadržateľne vracajú späť na výslnie. Nebojácne extravagantné dámy sa možno dajú nahovoriť na veľmi krátky strih, dlhší vpredu ako vzadu. Je to účes, ktorý si môžete pomocou vosku a gélu vyformovať podľa momentálnej nálady.

Sezóna praje aj znovuzrodeniu jemného punku.

Vedeli ste, že sa v 30. rokoch minulého storočia zrodil štýl, ktorý sa stal pre módu nenahraditeľný? Každá žena ho miluje. Možno i vy, len ste nevedeli, kam ho zaradiť. Vlny a lokne vo vlasoch. Je to niečo pre romantické a nežné stvorenia, ale aj pre ženy, ktoré obdivujú dámy ako Coco Chanel.

Vyberať si je naozaj z čoho. A keďže rok 2014 je už v plnom prúde, tak sa poponáhľajte s výberom svojho štýlu.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*