Domov / PR články / Kompatibilné naplne do tlačiarní

Kompatibilné naplne do tlačiarní

Tlačiareň je v dnešnej dobe veľkým pomocníkom v domácnosti a kancelárii. Vďaka nej si môžete vytlačiť potrebné dokumenty a obrázky. Tlačiareň však pri prevádzke prináša aj nemalé náklady, na náhradné náplne a zásobníky. Často vzniká problém pri zistení ceny náhradných tonerov a kaziet do tlačiarní. Zvyčajne sa cena nových tonerov rovná cene novej tlačiarne nízkej triedy. Riešením sú kompatibilné Tonnery Bratislava a cartridge do tlačiarní. V ponuke nájdete tonery do tlačiarní HP, Canon, Brother, Epson, Dell, Samsung a iné. Všetky kompatibilné náplne spĺňajú certifikát ISO 9001 a vyznačujú sa najvyššou kvalitou.

Kde kúpiť náplne do tlačiarní?

printerNezáleží či kupujete náplne do tlačiarní cez e-shop, alebo v kamennej predajni. Isto Vás pri kupovaní originálnych náplní prekvapila vysoká cena za náhradné kazety. O tvrdení, že orginálne náplne sú najlepšie by sa dalo polemizovať. Kompatibilné tonery Vám ponúkajú kvalitu originálnych náplní za omnoho nižšie ceny. Samozrejme dnes vyhráva väčšinou cena. V prípade kompatibilných kaziet dokážete ušetriť 70% vašich nákladov na tlačenie. Znižovať náklady a maximalizovať zisk je cieľom každej firmy. Šetriť financie sa dá nielen na spotrebnom materiáli, medzi ktorý patria práve náplne do tlačiarni, či výpočtová technika, ale aj služby, ktoré firma k svojej existencii potrebuje. V malých firmách je zbytočné platiť vlastného účtovníka, oveľa menšie náklady bude mať firma v prípade, ak sa rozhodne pre využívanie externej účtovnej agentúry. Firmy sídliace v hlavnom meste môžu využiť účtovné služby v Bratislave od externých účtovníkov, a tým ušetriť nemalé množstvo finančných prostriedkov.

Printmania.sk Vám ponúka vysokokvalitné kompatibilné tonery a cartridge do atramentových a laserových tlačiarní. Odber je možný v Bratislave. V prípade nejasností Vám pracovníci firmy ochotne poradia. Priamo na webe sa nachádza online zákaznícka podpora. Položky skladom sú doručované do 24 hod. Doprava zdarma platí na objednávky od 49€.

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*