Pin It
Domov / PR články / Nový život, nové auto a vodičák ….

Nový život, nové auto a vodičák ….

audi_png1736Každý mladý človek sa v určitom momente sám seba pýta, kam sa vo svojom živote pohne. Niekto si nájde nové zamestnanie, niekto zmení bydlisko a niekto si povie, že si pozrie svoje okolie. Na tento posledný variant je i mnoho možností, napr. bicykel, korčule, ale najčastejšie je to auto. A k autu je potrebný vodičák. K vodičáku profesionálna autoškola. Ako ju nájsť?         Môžete na to ísť jednoducho cez internetové vyhľadávače, na odporúčanie známych, či kamarátov. Najideálnejšie je si pozrieť vybavenie autoškoly. Samozrejme smerodajná je cena kurzu, ale i ostatné neprehliadnuteľné položky ako kondičné doplnkové jazdy, výcvikové autá a ich stav, učebňa, či poskytnutie učebných materiálov. Je potrebné, aby Vás Vaša autoškola naučila nielen ako jazdiť, ale aj ako sa správať k sebe ako vodičovi, k autu, k ostatným účastníkom cestnej premávky a to chodcom, cyklistom, či motorkárom. Práve tieto hodnoty vyznáva Autoškola FEKI.

Taktiež Vás v každej autoškole budú učiť starostlivosti o svoje vlastné auto, o jeho súčasti, či povinné a doplňujúce užitočné súčasti. Medzi základné súčasti patria aj v zime, aj v lete pneumatiky. Na trhu je ich široké spektrum, či už podľa vozidla, či podľa ročného obdobia, či dezénu.No najčastejšou položkou, či krériom pri ich vý bere je cena. PNEUSHOP  Ponuka je široká a pneumatiky za bezkonkurenčné ceny od výrobcov: Matador, Barum, Continental ďalej Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Yokohama, Hankook, Firestone a Vredestein.. Porovnajte si  ponuku pneumatík s konkurenciou a zistíte, že vám dokáže ponúknuť najlepšie ceny v SR. Ponúkané pneumatiky sú nové, nepoužité a s trojročnou zárukou. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať.

Ale aby Vaše auto bolo ako zo škatuľky, potrebuje okrem šikovného vodiča a výborných pneumatík za skvelé ceny, aj výbornú a kvalitnú auto výbavu pre pohodlné cestovanie. Vám prináša gumové autorohože so zvýšeným 28 mm okrajom, ktorý dokonale zadrží všetky nečistoty. Vaničkový tvar ocení každý motorista najmä v zime či počas daždivých dní. Gumová rohož totiž zachytí vodu, roztápajúci sa sneh alebo štrk. Gumové autorohože so zvýšeným okrajom sa vyrábajú na mieru zo syntetického kaučuku podľa vášho typu vozidla. Vďaka vysokej kvalite si dlho zachovávajú rohože svoju elasticitu, ľahko sa čistia a špeciálny protišmykový povrch zaručuje príjemný pocit pri riadení vozidla.

 

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*