Domov / PR články / Ženy túžia po vlastnom šatníku

Ženy túžia po vlastnom šatníku

Každá jedna žena túži po vlastnom priestrannom šatníku. V žiadnom prípade nejde o luxusný prežitok, pretože nám prináša prehľadnosť a predovšetkým pohodlie. Podľa prieskumu o bývaní dominuje u žien jednoznačne dostatok úložného priestoru. Nejde tu len o skrine, ktoré sa nachádzajú v izbách, ale aj o samostatný šatník, ktorý by mal byť v dnešnej dobe už samozrejmosťou.

Priestranný šatník dokonca porazil kúpeľňu alebo kuchyňu. Takže môžeme povedať, že dnešné moderné dámy dávajú prednosť šatníku nielen pred bazénom, kozubom, prekrásnym výhľadom do záhrady, ale dokonca aj pred nádhernou posteľou v izbe.

Rebríček dámskych prianí

  1. Veľký šatník.
  2. Kúpeľňa iba pre rodičov.
  3. Kuchyňa, ktorá bude mať varný ostrovček.
  4. Podlahové kúrenie v celom dome.
  5. Francúzske okná s peknými žalúziami, ktoré nájdete aj na tomto odkaze.
  6. -10. miesto obsadili v tomto poradí: kozub, pekná záhrada, bazén, pracovňa a ako posledný je centrálny vysávač.

Ak nemáte miesto na šatník, vyrobte si ho

V slovenských domoch alebo bytoch máme so šatníkom stále problém. Avšak, keď sa pozrieme na akýkoľvek americký film, tam vždy nejaký ten šatník nájdeme. Veľkú úlohu tu zohráva dispozícia bytu alebo rodinného domu. Šatník totiž väčšinou nebýva v architektonických plánoch. Ak sa chytáte dom len teraz stavať, je dobré, ak si v spálni vyčleníte malú miestnosť, ktorá bude slúžiť ako priestor pre Vaše oblečenie. Samozrejme, nič nie je stratené ani vtedy, keď túžite po šatníku a nemáte ho kde umiestniť. Jednou z možností je vytvorenie priečky alebo dverí s posuvným systémom. S týmto Vám pomôžu aj TU. Jednou z možností je aj paraván, látková stena alebo záves. Skôr ako si zariadite šatník policami a skriňami, dobre si rozmyslite, čo presne chcete mať v šatníku naukladané. Predídete tým prekvapeniu, keď budete mať šatník vybavený piatimi šatníkovými tyčami a Vy budete potrebovať zavesiť len dva kabáty či pár šiat. Šatník by mal obsahovať aj poličky na opasky, kravaty, veľké zrkadlo alebo police na topánky.

Aj Vy už dlhšie snívate o veľkom šatníku? Možno práve dnes nastal čas, aby ste sa so svojou túžbou priznali partnerovi.

 

Zdroj: pluska.sk

Komentovať

Váš email nebude zverejnený.Povinné pole sú označené *

*